HosH Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ya bana world of warcraft ı ogreten turkce sıte verın yaw acıl yabancı dılım yokkı bı zok anlamıyom blızzarddan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 http://www.paticik.com/wow/[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla ben blizzard kadar detaylı ama turkce bır sıte bılmıorum bence forumdan bılgı edımeye calıs daha rahat olur dil problemin varsa[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya mesleklerı ve ırkların detaylı ozellıklerını ogrenmek ıstıyorum bıde europada pıngden bahsedılmıs europa serverı acıldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 En kralını yazdım işte[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=109500 al sana meslek[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bırde bınek konusunda bılgılendırırmısınız acaba hangı levellerde bınılıyor ve bu bıneklerı (uo da ki gibi ) tamelemek varmı =? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bineklere level 40 ta biniliyor ama level 60 ta epic mountlar acılıyor tabi daha pahalı bunlar.binekler tamelenmiyor fakat warlocklar summon edebiliyor paladilerinde warhorseları var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 detayı bir şekilde öğrenirsin ama şahsi fikrim: oyundan zevk almak için en azından çat pat ingilizce konuşman iyi olur.[signature][hline]Fandelas - Night Elf Rogue - Warsong Zenthal - Orc Shaman - Dalaran (öldü) Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (öldü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar