Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasko sorusu

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

iki teklif var elimde,

eureko
1.500 prim
%60 hasarsızlık
150.000 tl ihtiyat
mini onarım hakkı
aynı senede ilk hasarda %20 hasarsızlık kaybı, ikinici hasarda %20 hasarsızlık kaybı, 3.de sıfırlama

allianz
2.150 prim
%60 hasarsızlık
100.000 tl ihtiyat
mini onarım hakkı
ilk hasarda hasarsızlık kaybı yok, ikinci %20 ucuncu %40

coverageları aynı, ikame araçlar vs.

hangisini seçerdiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Acentanın hangisinde borusunun daha iyi öttüğüne bakarım. Beimkiler acentadan dolayı Groupama.

Babam eski Scenic ile karda kayıp bahçe duvarına çakmıştı aracı. Sadece tutanak tuttuk ve polis raporu ile alkol muayenesi falan istemeden araç yapıldı. Renault 10bin TL masraf çıkartmıştı :P Firma itiraz etmişti ama acenta araya girince iş çözüldü. Elimizde kaza anının görseli bile yoktu :D

Allianz'da cam değişimi yıl içinde sınırsızdı ve tüm camlar için bu geçerliydi. Hâlâ öylemi bilmiyorum. Ben eski Scenic'in ön camı her sene değiştiriyordum; kamyonlar yüzünden kum ve taş sıçrayıp camın anasını ağlatıyor : Renault bile cama 3 sene önce 950TL istiyordu. Hele dolu ihtimali ve cam tavan da işin içine girince cam maddesi önem kazanıyor!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

eurekonun dedigi, piyasası neyse onu veriyo. %70se otomatik pert, 50-60lardaysa isterseniz pert ederiz falan.

ikamede aynı klasman araç yazıyo sözleşmede (c sınıfı, lineaya kadar yolu var), sordum ben de yetkili servise götürüp aynısından istersem nolacak diye, ellerinde varsa muhakkak verirler, yoksa en yakınını diye inat etti kadın.
Sosyal ağlarda paylaş

@para

anadoludaydım 6 senedir, pek de memunun degilim acentamdan, acayip incompetentlar.

1 kazamda tutanakta hata vardı, kesinlikle beceremediler tramerden duzeltmeyi, tanıdık avukatla becerdim
1 kazamda karsi taraf bilgilerini hatali girmis, gene beceremediler bulmayi, karsi tarafin acentesi halletti
1 kazamda tramer hatalı karar vermis belge yuzunden, gene ve gene duzeltemediler, ustune gelip hasarsizliginiz bozuldu diyip ek prim istediler, direttim inat ettim 6 ay sonra cozduler zorla falan.

yukardaki allianz bu acenteden, eureko olan garanti, maaş müşterisiyim diye out of nowhere arayıp ulaşıp teklif verdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Benim acenteden oldukça memnunum ben. Kaza aşamasında acenta farkını gördüm. Araya girip olayı çözdüler güzelce :)

Benim 2 aracın, arkadaşımın aracının trafik ve kaskoları ile ailecek evlerin deprem ve normal sigortalarını falan hep o takip ediyor.

Yeri Kadıköy'de. Şimdiye kadar telefon harici hiç görüşmedik! Tavsiye ile çalışmaya başladım. İstersen iletişim bilgilerini yollarım, fiyat alırsın.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...