synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 iki teklif var elimde, eureko 1.500 prim %60 hasarsızlık 150.000 tl ihtiyat mini onarım hakkı aynı senede ilk hasarda %20 hasarsızlık kaybı, ikinici hasarda %20 hasarsızlık kaybı, 3.de sıfırlama allianz 2.150 prim %60 hasarsızlık 100.000 tl ihtiyat mini onarım hakkı ilk hasarda hasarsızlık kaybı yok, ikinci %20 ucuncu %40 coverageları aynı, ikame araçlar vs. hangisini seçerdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Hdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Cunku kafadan yari fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 daha pahalı olanı varsa onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 abi yarı da, şartlar nedir yani. girdim siteden plakamı falan bakalım versinler teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Abi sigortam net ten yaptiriyosan ray sigortaya da bak, onlar da ucuz. Pertli Kazada ne yapiyolar onemli olan o. %80 fiyatli para mi veriyo sahibinden.com daki arac fiyat ortalamasini mi veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ya da benzer arac alip onu mu veriyo para yerine sdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Selam, Acentanın hangisinde borusunun daha iyi öttüğüne bakarım. Beimkiler acentadan dolayı Groupama. Babam eski Scenic ile karda kayıp bahçe duvarına çakmıştı aracı. Sadece tutanak tuttuk ve polis raporu ile alkol muayenesi falan istemeden araç yapıldı. Renault 10bin TL masraf çıkartmıştı :P Firma itiraz etmişti ama acenta araya girince iş çözüldü. Elimizde kaza anının görseli bile yoktu :D Allianz'da cam değişimi yıl içinde sınırsızdı ve tüm camlar için bu geçerliydi. Hâlâ öylemi bilmiyorum. Ben eski Scenic'in ön camı her sene değiştiriyordum; kamyonlar yüzünden kum ve taş sıçrayıp camın anasını ağlatıyor : Renault bile cama 3 sene önce 950TL istiyordu. Hele dolu ihtimali ve cam tavan da işin içine girince cam maddesi önem kazanıyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 eurekonun dedigi, piyasası neyse onu veriyo. %70se otomatik pert, 50-60lardaysa isterseniz pert ederiz falan. ikamede aynı klasman araç yazıyo sözleşmede (c sınıfı, lineaya kadar yolu var), sordum ben de yetkili servise götürüp aynısından istersem nolacak diye, ellerinde varsa muhakkak verirler, yoksa en yakınını diye inat etti kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 @para anadoludaydım 6 senedir, pek de memunun degilim acentamdan, acayip incompetentlar. 1 kazamda tutanakta hata vardı, kesinlikle beceremediler tramerden duzeltmeyi, tanıdık avukatla becerdim 1 kazamda karsi taraf bilgilerini hatali girmis, gene beceremediler bulmayi, karsi tarafin acentesi halletti 1 kazamda tramer hatalı karar vermis belge yuzunden, gene ve gene duzeltemediler, ustune gelip hasarsizliginiz bozuldu diyip ek prim istediler, direttim inat ettim 6 ay sonra cozduler zorla falan. yukardaki allianz bu acenteden, eureko olan garanti, maaş müşterisiyim diye out of nowhere arayıp ulaşıp teklif verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Selam, Benim acenteden oldukça memnunum ben. Kaza aşamasında acenta farkını gördüm. Araya girip olayı çözdüler güzelce :) Benim 2 aracın, arkadaşımın aracının trafik ve kaskoları ile ailecek evlerin deprem ve normal sigortalarını falan hep o takip ediyor. Yeri Kadıköy'de. Şimdiye kadar telefon harici hiç görüşmedik! Tavsiye ile çalışmaya başladım. İstersen iletişim bilgilerini yollarım, fiyat alırsın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar