cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 [events e_halberd] On=@Hit if (&statf_stone) || ( return 0 elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) if (rand(80) <= / 40)> src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_atdusur src.act.equip src.act return 1 endif endif [events e_atdusur] On=@GetHit findid.i_atdusur.remove On=@Death findid.i_atdusur.remove [itemdef i_atdusur] name=atdusur id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip if ( > 0) SRC.dclick src.sayu * Attan Dustunuz * RETURN 1 ENDIF On=@UnEquip cont.events -e_atdusur if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 [eof] arkadaşlar şimdi böyle bir scp var bende sw silahlarinin altına oncreateden sonra şunu ekledim ve çalııştı on=@equip src.events +e_halberd on=@unequip src.events -e_halberd daha sonra birde fencing silahlariyla düşürmesini istedim ve bu scripti şöyle değişitrdim [events e_fenc] On=@Hit if (&statf_stone) || ( return 0 elseif ( == t_weapon_fence) && ( >= 98.0) if (rand(80) <= / 40)> src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_atdusur src.act.equip src.act return 1 ve fenc silahlarininda altına bunu ekledim on=@equip src.events +e_fenc on=@unequip src.events -e_fenc ama fencde çalışmadı nerede hatam acaba hepsini 1 scriptte toplayıp öylemi yapmalıyım? [Bu mesaj cacan3 tarafından 25 Ocak 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 keske bi onceki thread de devam etseydin sorularina.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet yani şimdi bunu açtında noldu ? Biraz araştır.Aynısı olcak yani oda farklı değil ya.Sonucta ikiside aynı yola cıkıyor.[signature][hline]Tanrı affeder... Ben affetmem! Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hertürlü denedim ama olmuyor hiçbiryerde yanlışım yok bana göre ? ama olmuyor işte? sorunda bulamıyorum ofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) dedikten sonra || de gir olaya.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Xcrack, 26 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki: ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) dedikten sonra || de gir olaya. nası yani ? anlamadim :D yapabilirmisin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 [events e_halberd] On=@Hit if (&statf_stone) || ( return 0 elseif ( == t_weapon_sword) || == t_weapon_fence) || == t_weapon_mace_staff) && ( >= 98.0) || ( >= 98.0) || ( >= 98.0) if (rand(80) <= / 40)> src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_atdusur src.act.equip src.act return 1 endif endif [events e_atdusur] On=@GetHit findid.i_atdusur.remove On=@Death findid.i_atdusur.remove [itemdef i_atdusur] name=atdusur id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip if ( > 0) SRC.dclick src.sayu * Attan Dustunuz * RETURN 1 ENDIF On=@UnEquip cont.events -e_atdusur if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 [eof] yukar koyulttum yerlerde fencing macefighting ekledim şimdi ikiarkadaş deniyoruz ikimizde owneriz scriptler benim makinamda arakdaş verdim sper ile blackstaffi şak diye düşüror beni ben denediğimde spear destroy oluyor neden acaba bazen olmuyor eskiden halberdla vururdum şimdi vuramiyorum hatam nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 birde mesela belirtilen skillerden biri olmaz ise swordsmanship hariç sadece swordsmanshipte doru çalışıyor herhangi bir sorun yok zaten scp başta swordsmanshipe dayalıydı fencing ve mfyi ben sonradan eklededim yani sw de bir sorunyok ama fenc ve mfde sorun var [Bu mesaj cacan3 tarafından 26 Ocak 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 [events e_halberd] On=@Hit if (&statf_stone) || () return 0 elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) if (rand(80) <= / 40)>) src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.act if ( > 0) SRC.dclick src.sayua 075f,0,0,0 * dengesini kaybeder * return 1 endif endif [events e_fencers] On=@Hit if (&statf_stone) || () return 0 elseif ( == t_weapon_fence) && ( >= 98.0) if (rand(80) <= / 40)>) src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.act if ( > 0) SRC.dclick src.sayua 075f,0,0,0 * dengesini kaybeder * return 1 endif endif [events e_maces] On=@Hit if (&statf_stone) || () return 0 elseif ( == t_weapon_mace_staff) && ( >= 98.0) if (rand(80) <= / 40)>) src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.act if ( > 0) SRC.dclick src.sayua 075f,0,0,0 * dengesini kaybeder * return 1 endif endif [eof] Bu isini gorecektir...[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İtem ile dusurunce item silinmiyor bu yuzden yukarida yazdigin scp cok yararli bir scp[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: zergling, 26 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki: İtem ile dusurunce item silinmiyor bu yuzden yukarida yazdigin scp cok yararli bir scp benim yaazdimmi seninkimi :D birde ben senin verdin gibi yaptim ama ? sen biraz daha değiştirmişin hepsini biryerde toplamadan tekrardan yazmişin ne farkeder? deneyecem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 birde başlarken şöyle bir hata alıyorum ERROR:(weap_spears.scp,113)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_spear' ERROR:(weap_spears.scp,116)Duplicate trigger '@UNEQUIP' in 'i_spear' ERROR:(weap_polearms.scp,116)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_BARDICHE_RUIN' ERROR:(weap_polearms.scp,156)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_BARDICHE_MIGHT' ERROR:(weap_polearms.scp,195)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_BARDICHE_FORCE' ERROR:(weap_polearms.scp,234)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_BARDICHE_POWER' ERROR:(weap_polearms.scp,274)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_BARDICHE_vanq' ERROR:(weap_polearms.scp,314)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_HALBERD_RUIN' ERROR:(weap_polearms.scp,354)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_HALBERD_MIGHT' ERROR:(weap_polearms.scp,394)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_HALBERD_FORCE' ERROR:(weap_polearms.scp,435)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_HALBERD_POWER' ERROR:(weap_polearms.scp,475)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_HALBERD_vanq' birde mesela her vuruşta attan düşürüyor onun hervuruşta düşürmemesi için ne yapmaliyim? [Bu mesaj cacan3 tarafından 26 Ocak 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ooo .oku yemis o :) kaldir hemen scp y mahuah butun charlarda sorun cikarmis gibi bi hali var :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 halberd ve bardiche in ayarlariyla oynamissin dismount u ayarlarken problem cikarmis o. bence normal bi sphere dosyasinin icinden eski bardiche ve halberd scp lerini al oraya koy. sonra ustunde tekrar calis :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_wolvex Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 weap_polearms.scp'de @equip triggerını iki kez kullanmışsın ilgili scp dosyasına gidip düzelt trigger'ı(ikinci kez kullandığını sil)[signature][hline]nbl staff [Bu mesaj nbl_wolvex tarafından 26 Ocak 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nbl_wolvex tarafından 26 Ocak 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: cacan3, 26 Ocak 2005 13:30 tarihinde demiş ki: birde başlarken şöyle bir hata alıyorum ERROR:(weap_spears.scp,113)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_spear' ERROR:(weap_spears.scp,116)Duplicate trigger '@UNEQUIP' in 'i_spear' ERROR:(weap_polearms.scp,116)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_BARDICHE_RUIN' ERROR:(weap_polearms.scp,156)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_BARDICHE_MIGHT' ERROR:(weap_polearms.scp,195)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_BARDICHE_FORCE' ERROR:(weap_polearms.scp,234)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_BARDICHE_POWER' ERROR:(weap_polearms.scp,274)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_BARDICHE_vanq' ERROR:(weap_polearms.scp,314)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_HALBERD_RUIN' ERROR:(weap_polearms.scp,354)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_HALBERD_MIGHT' ERROR:(weap_polearms.scp,394)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_HALBERD_FORCE' ERROR:(weap_polearms.scp,435)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_HALBERD_POWER' ERROR:(weap_polearms.scp,475)Duplicate trigger '@EQUIP' in 'i_HALBERD_vanq' birde mesela her vuruşta attan düşürüyor onun hervuruşta düşürmemesi için ne yapmaliyim? [Bu mesaj cacan3 tarafından 26 Ocak 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] weap_spears.scp de aramadan 113. ve 116. satırları bul orda copy paste gibi birşey yapmışsın sanırım aynı triggerdan iki tane var arkdaşında dediği gibi onları kaldır. weap_polearmsda da karşısında yazan satırlara git ve hataları düzelt...[signature][hline]You Have Outraced The Rest Now Meet The Best Of The Best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 silah tanimlamalarinin altlarina event'lari ekledin dimi?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Eklemese düşürür mü attan :D Arkadaşım sen gaza gelip baya bi trigger eklemişin , ilgili satırlardaki fazla triggerları kaldırıp , bu şekilde kullanırsan tam performans alırsın :-)[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bence bi bakima al :p[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 :D scpleri baştan yapip tekrardan eventleri ekledim tamamdir :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: cacan3, 26 Ocak 2005 13:25 tarihinde demiş ki: said: zergling, 26 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki: İtem ile dusurunce item silinmiyor bu yuzden yukarida yazdigin scp cok yararli bir scp benim yaazdimmi seninkimi :D birde ben senin verdin gibi yaptim ama ? sen biraz daha değiştirmişin hepsini biryerde toplamadan tekrardan yazmişin ne farkeder? deneyecem ama Guzel olmamis mi ?[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yalnız bu her vuruşta kontrol edecei için lag yapabilir hatta yapar onun için equip ederken eventın yüklenip yüklenmemesi kontrol edilmesi daha mantıklı olurdu[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar