chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Abi simdi bir modul ya da app olusturduk ve bunu test ettirmek istiyoruz diyelim ki. Bu isin fiyatlandirmasi nasil oluyor? Hangi parametreler durumu etkiliyor? Bir de bu arkadaslari maasli alirsak ne kadar paramiz gidiyor? Azicik yazilim isine girdim de, pek de anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 anlamadigin ise niye girdin, laz muteahhit misin? bir de basligin yanlis yerde, Programlama'ya acacaktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ne testi yaptırmak istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Pardon abi ama laz muteahhitim evet. Is aliyorum yani naapayim. Gelecek de yazilimda zaten. Basligi da tasiyabilirse moderatorler sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ShadowFax said: Ne testi yaptırmak istiyorsunuz 2 adet app yaptik. Surekli crash oluyor sacma sapan. Icinde baska seyler de calisiyormus yani bir dilde yazilmis baska dilden modul calisiyor icinde falan. Biri java biri de objective c de yazilmis 2 app var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 E testi yapmışsınız işte. Kodu elden geçirin. Yanlış bir şeyler var belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Abi bize duzenli birileri ya da bir grup lazim olacak iste bu isler icin. Neye gore fiyatlandiricaz alternatifler nelerdir onu ogrenmem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar