Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 o iş için inzuma veya cbr250r veya r25 falan ideal ya, 120 yle rahat rahat gıdıolar abı. en rahatı ınazumadır tabi. Bana görede 250cc den sonrası zevk & lüks tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ben başlangıç için superlight almıştım. çok memnunum nazar değmesin. 5 liraya çok rahat alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Lefran ne lan Allah belanı ahahaha Lifan kp150 kullanıyom ben. Aha izleyin accık.Bende motura yeni başladım,motorun acemisi yolların profuyum dasfsfad güzel motor su soğutmalı iri kıyım,ön arka disk fren tavsiyemdir. Yamaha ybr 125 de çok güzel motor,sağlamda. Eğitimde kullandıydım hayran kaldım başlangıç seviyesi için gücüne ve kalitesine o paraya. https://youtu.be/RxBJiQJ3qMo Rotweiler said: summon /mytheron O da senin yollardan geçti. Lefran mı neydi, ondan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 şu ybr 125i hiç sevemedim tam bir kurye motoru gördükçe tekmeliyesim geliyor töbe töbe @dynun iyi midir superlight bende kardeşe almayı düşünüyorum bir tane (bakma kendime ikinci motor olacak asıl :D) titreşimi falan nasıl böyle 100-110km ile şehirler arası yolda çok yorar mı anlatsana acuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 abi inan ki titreşim beklediğimden çok çok az, ayak koyma yerleri de eşşek gibi. oturunca kendi yatağımdan rahat. uzun yolda bir süre gittikten sonra vites değiştirmeye üşendiriyor adamı : ) geçenki postu attıktan sonra nazar değdi. park halindeyken arabanın biri ezdi geçti. yastayım. bebeyims ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 off büyük geçmiş olsun abi tek tesellisi üzerinde sen yokmuşsun. Bende temiz bulursam 5e falan yapıştıracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 eyvallah saol ben 5'e aldım. 2300km idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar