Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Sequo said: Buraya sormadan önce ev sahibine danışmayı neden denemiyorsunuz. Yukarısı galiba su geçiriyor bizim daireye heryer kabardı diye arayın hemen gelir çözer zaten. Kimden geliyorsa o su parasınıda o öder tabi ki önce onu aradım, telefonu kapalıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Grego said: ev sahibinizin kıymetini bilin, paylaşın masrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 çok bişey tutmuyosa sen yaptır, ortaysa bölüşün yardım et adama. Pahalıysa adama yaptırt ama seneye kaç evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 duvar stigmataya döndü anasını satayım Ömer Çelakıl'ı falan mı çağırsam? Deliklerden su geliyor hala az az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Aket-Atum said: duvar stigmataya döndü anasını satayım Ömer Çelakıl'ı falan mı çağırsam? Deliklerden su geliyor hala az az O suyun kaynağını bulmadan yapılacak her tamirat anlamsız olur. Kaynağını bulacak bir usta lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 oo..squirt..abi once sizin evin vanasini kapat..sonra da yan duvarda baska bir ev varsa ona haber ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Sen yapar ödersin kiradan düşersin. Veya direkt ev sahibi öder. Senden para çıkmaz. Ama ev sahibi hayır yaptırma diyebilir mi bilmiyorum. 1 sene kira da oturdum. Ev sahibi doğal gaz tesisatı döşetmeyeceksin diye daha baştan söylemişti. Olay ev sahibinin isteyip istememesi. Veya senin ev sahibi istemese bile yaşam standartlarımı engelliyor diye yaptırma hakkın var mı ? Ev sahibi ile aranı açmak istemiyorsun peki abi diyip ya cepten ödersin ya da yaptırmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 yaptır, kiradan düş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 cok bayikmis konu. gregonun emlakcili bi konusu vardi biraz daha heyecanliydi o. nerde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 boru patlamış muhtemelen, büyük ihtimalle senin üstteki ya da yandaki daire öder o parayı. sen çok sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 İkinci günün sabahı: Ev sahibinin telefonu hala kapalı. Ulaşmak için tactical kira ödeme geciktirme mi yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Oysa Ev-ev sahibi-kiracı üçgeninin içimi ferahlatması gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar