evrimcikmazi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 2 aydır internet yok evde 2 ay çok da özlemedim aslında ama ihtiyaç oluyor arada ttnetin teknik arızalarla ilgilenmeyip ilkokul mezunu cahil akp seçmeni teknik ekip yollaması yüzünden 2 aydır evimde internet yok geliyorlar adamlar dairenizde hat yok diyip gidiyorlardı böyle uğraştık durduk dün meğerse modemin verdiği ip bir şekilde ttnet tarafından desteklenmediği için internet hattı geldiği halde bağlantı var olmuyormuş ttnet kafam girsin.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 2 ay evimde internet olmasın muhtemelen gta ya bağlardım ben. iyi dayanmışın.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Superonline fibere geç, yoksa superonline adsl.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 evimde bir hafta internet yok olduktan sonra o bir haftada çok soğumuştum netten 2 ay net olmasa evde galiba bir daha dönüp bakmam
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bizim burda da fibere gececeklermis (allahin cubugu ne isin var fiberle) bir aydir calisma var.bi gidiyor bi geliyor kafasina gore.illet etti beni
Öne çıkan mesajlar