evrimcikmazi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 2 aydır internet yok evde 2 ay çok da özlemedim aslında ama ihtiyaç oluyor arada ttnetin teknik arızalarla ilgilenmeyip ilkokul mezunu cahil akp seçmeni teknik ekip yollaması yüzünden 2 aydır evimde internet yok geliyorlar adamlar dairenizde hat yok diyip gidiyorlardı böyle uğraştık durduk dün meğerse modemin verdiği ip bir şekilde ttnet tarafından desteklenmediği için internet hattı geldiği halde bağlantı var olmuyormuş ttnet kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 2 ay evimde internet olmasın muhtemelen gta ya bağlardım ben. iyi dayanmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Superonline fibere geç, yoksa superonline adsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 evimde bir hafta internet yok olduktan sonra o bir haftada çok soğumuştum netten 2 ay net olmasa evde galiba bir daha dönüp bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bizim burda da fibere gececeklermis (allahin cubugu ne isin var fiberle) bir aydir calisma var.bi gidiyor bi geliyor kafasina gore.illet etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar