Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Merhaba Daha önce bu konu hakkında actığım topic gereksiz kavgalar nedeni ile kilitlenip silinmişti.Ve bir arkadaşımız free bir hosta 4.0.3 ü atarak yardımcı olmuştu.Ve Bir iş kazası sonucunda 4.0.3 ü kaybettim.Elinde olan veya gönderme imkanı bulunan lütfen mesaj yazsın.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 4.0.3 çıkmadı diye biliyorum en son 4.0.2 var arama yaparsan bir arkadaş link vermişti buraya.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 o link kaldırılmış :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Topici gorunce çıktı sandım bu version.Hemen download edeyimde server ı yeni versiona geçireyim dicektim ama.. :)[signature][hline]Havlayan köpek ısırmaz. Aera UO SHARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bi ara coderda arıyordu ama bulamadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Neronn, 30 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Topici gorunce çıktı sandım bu version.Hemen download edeyimde server ı yeni versiona geçireyim dicektim ama.. :) 55i'den r4.0.2'e geçme hakkında ne biliyorsun_[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 buldu coder.[signature][hline]Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Sphere 55r 4.0.2 işine yararsa indirebilirsin.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 rc 4.0.3 piyasada zaten sadece bulmak gerek :D release diil gibi bişi coder yollarsa sevinirim :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 coder'i, topic'e davet ediyoruz.. [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 30 Eylül 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Amentes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 4.0.2 ile beraber çıkan 4.0.3 unofficial olarak kabul edildiği için ve sanırım çıkan bazı sorunlardan dolayı gösterimden kaldırıldı. Bulunabilecek tek yer çıktığı zaman makinalarına indiren ve gösterime sunan kişilerdir. Bildiğim kadarıyla da TheCoder da orjinal halini bulamadı henüz. Bulduğu zaman Sphere.Gen.Tr de yayınlayacağını söylemişti.[signature][hline]Amentes | Amentes Forum Admetos | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 4.0.2 war gel msn'e[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 4.0.2 bronxun hostundada var direk ordanda çekebilirsiniz. senic.roots.gen.tr/uo/[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Xharloan, 30 Eylül 2004 17:54 tarihinde demiş ki: said: Neronn, 30 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Topici gorunce çıktı sandım bu version.Hemen download edeyimde server ı yeni versiona geçireyim dicektim ama.. :) 55i'den r4.0.2'e geçme hakkında ne biliyorsun_ 55i'de oldugumu sen nerden biliyosun?[signature][hline]Havlayan köpek ısırmaz. Aera UO SHARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bilir o nedne bilir çünkü falcı ya.obakımdan[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ermiş ermiş :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 allah katına çıkmış aman sakının.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... Wasabi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Buradki linklerden 402 inmior elinde saglam bi linki olan warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 http://www24.brinkster.com/kaan0489/sphereserver0.55r4.0.2-win32.zip buyur kardeş[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben verdim link the Coder :) sen zahmet etme[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ama coder 4.0.3 den bahsediyor ;)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ups! sorry o zaman atsın bir link bizde yararlanalım :D[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wasabi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben buldum indirdim Linki Şöle :D http://www.geocities.com/vikontx/emulators/r4.0.2.zip [Bu mesaj Wasabi tarafından 27 Ocak 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albert Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 r4.0.3'u inceleme firsatim olmadi, bug orani falan nasil, inceleyen oldu mu?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 math elimizde olsa incelicez .)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere RC 4.0.3 Download × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 4.0.3 çıkmadı diye biliyorum en son 4.0.2 var arama yaparsan bir arkadaş link vermişti buraya.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 o link kaldırılmış :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Topici gorunce çıktı sandım bu version.Hemen download edeyimde server ı yeni versiona geçireyim dicektim ama.. :)[signature][hline]Havlayan köpek ısırmaz. Aera UO SHARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bi ara coderda arıyordu ama bulamadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Neronn, 30 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Topici gorunce çıktı sandım bu version.Hemen download edeyimde server ı yeni versiona geçireyim dicektim ama.. :) 55i'den r4.0.2'e geçme hakkında ne biliyorsun_[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 buldu coder.[signature][hline]Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Sphere 55r 4.0.2 işine yararsa indirebilirsin.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 rc 4.0.3 piyasada zaten sadece bulmak gerek :D release diil gibi bişi coder yollarsa sevinirim :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 coder'i, topic'e davet ediyoruz.. [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 30 Eylül 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Amentes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 4.0.2 ile beraber çıkan 4.0.3 unofficial olarak kabul edildiği için ve sanırım çıkan bazı sorunlardan dolayı gösterimden kaldırıldı. Bulunabilecek tek yer çıktığı zaman makinalarına indiren ve gösterime sunan kişilerdir. Bildiğim kadarıyla da TheCoder da orjinal halini bulamadı henüz. Bulduğu zaman Sphere.Gen.Tr de yayınlayacağını söylemişti.[signature][hline]Amentes | Amentes Forum Admetos | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 4.0.2 war gel msn'e[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 4.0.2 bronxun hostundada var direk ordanda çekebilirsiniz. senic.roots.gen.tr/uo/[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Xharloan, 30 Eylül 2004 17:54 tarihinde demiş ki: said: Neronn, 30 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Topici gorunce çıktı sandım bu version.Hemen download edeyimde server ı yeni versiona geçireyim dicektim ama.. :) 55i'den r4.0.2'e geçme hakkında ne biliyorsun_ 55i'de oldugumu sen nerden biliyosun?[signature][hline]Havlayan köpek ısırmaz. Aera UO SHARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bilir o nedne bilir çünkü falcı ya.obakımdan[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ermiş ermiş :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 allah katına çıkmış aman sakının.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... Wasabi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Buradki linklerden 402 inmior elinde saglam bi linki olan warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 http://www24.brinkster.com/kaan0489/sphereserver0.55r4.0.2-win32.zip buyur kardeş[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben verdim link the Coder :) sen zahmet etme[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ama coder 4.0.3 den bahsediyor ;)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ups! sorry o zaman atsın bir link bizde yararlanalım :D[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wasabi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben buldum indirdim Linki Şöle :D http://www.geocities.com/vikontx/emulators/r4.0.2.zip [Bu mesaj Wasabi tarafından 27 Ocak 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albert Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 r4.0.3'u inceleme firsatim olmadi, bug orani falan nasil, inceleyen oldu mu?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 math elimizde olsa incelicez .)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere RC 4.0.3 Download × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Neron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Topici gorunce çıktı sandım bu version.Hemen download edeyimde server ı yeni versiona geçireyim dicektim ama.. :)[signature][hline]Havlayan köpek ısırmaz. Aera UO SHARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bi ara coderda arıyordu ama bulamadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Neronn, 30 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Topici gorunce çıktı sandım bu version.Hemen download edeyimde server ı yeni versiona geçireyim dicektim ama.. :) 55i'den r4.0.2'e geçme hakkında ne biliyorsun_[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 buldu coder.[signature][hline]Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Sphere 55r 4.0.2 işine yararsa indirebilirsin.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 rc 4.0.3 piyasada zaten sadece bulmak gerek :D release diil gibi bişi coder yollarsa sevinirim :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 coder'i, topic'e davet ediyoruz.. [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 30 Eylül 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Amentes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 4.0.2 ile beraber çıkan 4.0.3 unofficial olarak kabul edildiği için ve sanırım çıkan bazı sorunlardan dolayı gösterimden kaldırıldı. Bulunabilecek tek yer çıktığı zaman makinalarına indiren ve gösterime sunan kişilerdir. Bildiğim kadarıyla da TheCoder da orjinal halini bulamadı henüz. Bulduğu zaman Sphere.Gen.Tr de yayınlayacağını söylemişti.[signature][hline]Amentes | Amentes Forum Admetos | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 4.0.2 war gel msn'e[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 4.0.2 bronxun hostundada var direk ordanda çekebilirsiniz. senic.roots.gen.tr/uo/[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Xharloan, 30 Eylül 2004 17:54 tarihinde demiş ki: said: Neronn, 30 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Topici gorunce çıktı sandım bu version.Hemen download edeyimde server ı yeni versiona geçireyim dicektim ama.. :) 55i'den r4.0.2'e geçme hakkında ne biliyorsun_ 55i'de oldugumu sen nerden biliyosun?[signature][hline]Havlayan köpek ısırmaz. Aera UO SHARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bilir o nedne bilir çünkü falcı ya.obakımdan[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ermiş ermiş :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 allah katına çıkmış aman sakının.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... Wasabi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Buradki linklerden 402 inmior elinde saglam bi linki olan warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 http://www24.brinkster.com/kaan0489/sphereserver0.55r4.0.2-win32.zip buyur kardeş[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben verdim link the Coder :) sen zahmet etme[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ama coder 4.0.3 den bahsediyor ;)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ups! sorry o zaman atsın bir link bizde yararlanalım :D[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wasabi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben buldum indirdim Linki Şöle :D http://www.geocities.com/vikontx/emulators/r4.0.2.zip [Bu mesaj Wasabi tarafından 27 Ocak 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albert Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 r4.0.3'u inceleme firsatim olmadi, bug orani falan nasil, inceleyen oldu mu?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 math elimizde olsa incelicez .)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere RC 4.0.3 Download × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 coder'i, topic'e davet ediyoruz.. [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 30 Eylül 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amentes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 4.0.2 ile beraber çıkan 4.0.3 unofficial olarak kabul edildiği için ve sanırım çıkan bazı sorunlardan dolayı gösterimden kaldırıldı. Bulunabilecek tek yer çıktığı zaman makinalarına indiren ve gösterime sunan kişilerdir. Bildiğim kadarıyla da TheCoder da orjinal halini bulamadı henüz. Bulduğu zaman Sphere.Gen.Tr de yayınlayacağını söylemişti.[signature][hline]Amentes | Amentes Forum Admetos | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 4.0.2 war gel msn'e[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 4.0.2 bronxun hostundada var direk ordanda çekebilirsiniz. senic.roots.gen.tr/uo/[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Xharloan, 30 Eylül 2004 17:54 tarihinde demiş ki: said: Neronn, 30 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Topici gorunce çıktı sandım bu version.Hemen download edeyimde server ı yeni versiona geçireyim dicektim ama.. :) 55i'den r4.0.2'e geçme hakkında ne biliyorsun_ 55i'de oldugumu sen nerden biliyosun?[signature][hline]Havlayan köpek ısırmaz. Aera UO SHARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bilir o nedne bilir çünkü falcı ya.obakımdan[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ermiş ermiş :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 allah katına çıkmış aman sakının.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Buradki linklerden 402 inmior elinde saglam bi linki olan warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 http://www24.brinkster.com/kaan0489/sphereserver0.55r4.0.2-win32.zip buyur kardeş[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben verdim link the Coder :) sen zahmet etme[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ama coder 4.0.3 den bahsediyor ;)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ups! sorry o zaman atsın bir link bizde yararlanalım :D[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben buldum indirdim Linki Şöle :D http://www.geocities.com/vikontx/emulators/r4.0.2.zip [Bu mesaj Wasabi tarafından 27 Ocak 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 r4.0.3'u inceleme firsatim olmadi, bug orani falan nasil, inceleyen oldu mu?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 math elimizde olsa incelicez .)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar