pontipati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 selam, 2 gün önce whatsapp a bakayım dedim ve bir baktım bembeyaz bir sayfa. çıktım uygulamadan interneti kapadım tekrar girdim 3 sohbet gelmişti. sonra 2 mesaj geldi 2 yeni sohbet daha geri geldi. fakat her bir sohbette geçmiş mesajlar gözükmüyor. sd card da whatsapp/media klasöründe resimler duruyor. daha önce başına gelen var mı, nasıl eski sohbetleri/grupları geri getirebilirim? teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 watsap klasörünün içinde backups diye bi klasör daha olması lazım 3-4 gün öncesinin yedeğinin adını değiştirip watsapı kaldır tekrar yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ayın 27sinin yedeği yok abi klasörde. problem ondan kaynaklı olabilir mi ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 tekrar kontrol ettim databases klasörüymüş o. orda yoksa bildiğim kadarıyla kurtarma şansın yok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ... msgstore-2015-09-25.1.db msgstore-2015-09-26.1.db msgstore-2015-09-28.1.db msgstore-2015-09-29.1.db ... diye gidiyor dosyalar. mesela 28i kopyalasam, kopyanın adını 27 yapsam olmaz mı :P neyse sildim tekrar yüklüyorum whatsapp ı bakalım nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ha onlar varsa sorun yok. watsapı sildikten msgstore.db.crypt8 diye bi yedek var onu sil, ondan sonra hangi yedeğe döneceksen onun adını msgstore.db.crypt8 yapıp watsapı yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 dosyalar şu şekilde: http://oi61.tinypic.com/bhmxrm.jpg ayın 24ünün ismini değiştirip dediğini yaptım. eski sohbet/gruplar geldi ama geçmiş mesajlar ve resimler(media kısmı boş) gözükmüyor (:P) pes mi edeyim ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bi dahakine android almazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar