LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Philips 273E3QH , garantisi bitmiş durumda. Faturasından tüm kutu içeriğine kadar mevcut. Kozmetik olarak durumu iyi lakin bir kaç ölü piksel var. Sizce bu monitörün fiyatı ne olmalı? High end bir ürün sattım bu ürünü de ödemede ufak bir pay olarak kabul ettim ama fiyatta karar kılmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Kimse yoh mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ölü piksel işi sıkıntı alıcı baya ölücü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesela ne kadar eder ölücüden kasıt :) ona göre dönüş yapıcam monitörü yollayana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 100 lira veririm sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar