BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 harddiskte 1gb yer vardı geçen gün disk dolu dedi ve yer yoktu bende bi oyun sildim 1gb yer açıldı şimdi yine yer yok diyor elimde antivirüste yok ad-aware falan halledermi bunu?[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Temp dosyaları, Temp int explorer dosyalarını falan temizle.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 benim bilgisayara bir virus girmişti bir dosyayı normalden fazla gosteriyor ornegin bir .html uzantılı dosya var normal agırlı 100kb ama gosteriyor 1gb dikkat :D[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok yok sen hdd yi scan et duzelır kesınlıkle basta hanı dıskı hatalarından arındıyo ya ona bıarak temizlesin eger win 98 se baslattan donaltılar sistem aracları scandisk yap c: yi duzelir[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla zaten kac gundur pcyi kapa deyinca mavi ekran cikariyor fisten cekiyorum zaten belki ondandir :-P simdi bi scan edeyim[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 benimde 10gb yer dolu diyordu hdd lerimin bi tanesinin bi bölümünde bakıyorum hiç bişi yok bomboş eheh. bi şekil düzeldi bende anlamadım ugrasırken.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar