KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Durumum iyi değil, artık ne KO dan ne de başka bir şeyden zevk alamıyorum. Sebebi son günlerde yaşanan lag sorunu değil, keşke lagdan dolayı olsaydıda oyundan zevk alamasaydım. O zaman en azından bazı şeyler daha iyi olurdu. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Pazar gecesinden bu yana da iyi değilim, telekom hakkında çok feci düşüncelerim bile vardı ama hepsini rafa kaldırdım. Sadece bir tek şey üzerine odaklandım. Birazcık olsun kendimi rahatlatmak içinde bu satırları yazdım. Pazar gecesinden beri ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Burdakileri de rahatsız ettiysem özür... Elimin altındaki ilk yere yazdım. :(
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :([signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oba iyice Güzin ablaya döndü burası. Babam oyundan zevk alamaman normal. Şuan bu forumda takılan daha doğrusu Türk olan herke$ KO'dan zevk almıyor aksini söyliyenin anlını karışlarım. Tek sebebi de Lag... Eminim lag geçince sende rahat rahat oynayınca eski mutlulupuna kavuşacaksın. Selametle...
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 En az 15 gün boyunca zevk alamıcağım kesin, o da doktorların tutumunu bağlı arkadaşımı hastahanede daha fazla tutarlarsa daha da fazla sürecektir...
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ağladım rahatladım abicim saolun biraz daha rahatım şimdi... işallah cafedekiler ağladığımı çakmazlar...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: KaKsi, 25 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Durumum iyi değil, artık ne KO dan ne de başka bir şeyden zevk alamıyorum. Sebebi son günlerde yaşanan lag sorunu değil, keşke lagdan dolayı olsaydıda oyundan zevk alamasaydım. O zaman en azından bazı şeyler daha iyi olurdu. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Pazar gecesinden bu yana da iyi değilim, telekom hakkında çok feci düşüncelerim bile vardı ama hepsini rafa kaldırdım. Sadece bir tek şey üzerine odaklandım. Birazcık olsun kendimi rahatlatmak içinde bu satırları yazdım. Pazar gecesinden beri ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Burdakileri de rahatsız ettiysem özür... Elimin altındaki ilk yere yazdım. :( Aynı Şeyleri bende Hissediyorum lag yüzünden oyundan bıktım icimi bole sıkıntı bastı Tatil de yapacaklarım Planlarım hepsi uctu gitti ne yapsam bilmiorum oyunu bırakacak durumdayim.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please.
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 herhangi bir üyemizin sorunu bizim sorunumuzdur bi ara bende o durumlardaydım bunalıma girdin büyük ihtimalle,arkadaş ilişkilerinden,ailevi problemlerden veya yüksek stresden olur genellikle kendini biraz rahatlatmaya çalış birkaç arkadaş bul dışarı çık sinemaya git , tek başına sahile git biraz yannız kal[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yalnız kalırsa depresif tavırlar devam eder. kanka bi arkın varsa en neşeli en fikir bereketine sahip onunla takıl bi süre yalnızlık intihara sürükler adamı suçluluk duygusu açıga çıkar bünyede. ne tedavisi görüyosun bu arada?
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yok okadarda deil bi oyun yüzünden intihar olmaz[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 adamın derdi oyun diil zaten psikolojik
eminem_491 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 oyundan hiç zevk almıyom göt pesmerge
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sapık bir arkadaş daha kazandık hayırlı olsun.... :hmm:[signature][hline][b]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Pesmergenin Nickine hastayım laf yok :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Öne çıkan mesajlar