Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mercle bled bridgede bi vampiirle kapismistim teke tek ikimizde rr3tuk adam bana end tap atamadan hypno ile stunladim ve o 5 saniye (max 3 vuruş) adamin yaridan biraz fazla olan hpsini %10 civari birakip oldurdum sonra.

Benim daha %60 civari hp vardı çok zorlamadı ama endi çekseydi muhtemelen o alırdı melee duellerde vampiir end çekemeden stun yerse işi çok zor ama endi yedikten sonra karşısındakininde pek şansı kalmıyo

Warlocka gelince ne kadar overpowered bi class olduğunun herkes farkındadır ve teke tekte rr3 warlockun rr9 shield armsi aldigini gorunce(lgbill) gerçekten iyi sövdüm myhtice.

Ki en baba eldr vursa vursa 250 vurur o armsa ama warlockda masallag ignore resist diye bi ra var herhalde 500-600 den assa koymuyo instalari ustune bide dot oh zaten iniyo adam

Bu arada bi yerde vampiirler casterlara karşı çok zayıf denmişte kesinlikle katılmıyorum vampiir asıl en çok casterlara karşı etkili zaten her vuruşunu alıyo adam işine hemen power topluyo sonra end çekiyo adam kaçamıyo instalarlar super dmglar falan tam bi caster slayer bence vampiir

[Bu mesaj Sethlor tarafından 27 Ocak 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dediğim gibi vampiir gittiğiniz spece göre bam başka bir char oluyor muhtemelen senin mercle savaştığın vampiir sm specti
o specte defansive ability yok sadece parry var ve parry o kadar sık olmuyor,
ama diğer speclerde %50 fumble evade gibi şeyler var zaten vampirin stat buffları ile dans edip duruyorsunuz.

birde söylemeyi unuttum vampiirin called shotları 350-500 arası dmg vuruyor.[signature][hline]50 vampiir
Mesaj tarihi:
warlockun olayi matter wurmasi, eskiden kimse matteri %10 ustune cikarmiyodu, yani %5 %10 ressite 600 wurmasi normal...[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_-
Mesaj tarihi:
bir caster vampiri uzaktan yakaladiginda hic sansi yok vamp larin.... cunku buyuleri her ne kadar interupt olmasa da range kisa ... caster CC yi akilli bi sekilde yaparsa sansi yok vamplarin[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid
Mesaj tarihi:
Fumble işlevi nedir ? Birde SM nin Clawi Resist edilmiyor die biliyorum suan o guzelligi var magele kapismada eger seni olduremesse hot atip canini 10-15 sn gibi bir surede fullemek guzel pve de de bu guzel bisi tabi :)
  • Yeni Oluştur...