Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mümkün mü? Bazı sitelere girebilmek için okulun proxy ayarlarına geçiş yapmam gerekiyor, lakin komple bütün internet yavaşlıyo okulun proxy ayarlarıyla. ben de safari>tercihler>proxy falan diye uğraşmaktansa şöyle bi düğme olsun bastım mı iü proxy ayarları yapılsın, bastım mı kapatılsın istiyorum. mümkün mü? Bi de bu tercihlerden falan kapatıp açarken arada bi bakıyorum bütün proxy ayarları silinmiş, en baştan gir google'dan bul okulun proxy ayarlarını falan filan bi dünya dert. varsa böyle bi düğme gerçekten çok rahata erdireceksiniz beni, teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 up! textbook bakayım diye proxy'yi okulun proxy'ye ayarlayınca youtube falan hiçbir şeye giremiyorum. açiyim textbooku sonra tek tıkla proxy kapansın bu esnada başka şeyler de açiyim, sonra başka kaynak bulmam gerektiğinde tek tıkla yine proxy'yi açiyim. yok mu öyle bi tek tuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tek tuşla safariyi değiştirme aşamasına geldiğinde belirt, yardımcı olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tor kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tor'a bi bakayım onda oluyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tor 8 saniyede bir ip değiştirtiyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Zenmate olmaz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar