MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Aman Yarabbi! İstanbul'lular şu an görüyordur. Bu nasıl yağmurdur. Trafik mrafik, akşam eve gidilmez. Çok kötü yağıyor....[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum !
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bizim burda gunes tepede havada acaip sicak. bostanci istanbul..[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 beşiktaş da sagnak yagmur : ) kapalı mekanda oldugumdan güzel bi hava diycem, dışarda olanın canı çıksın bana ne : P *! güzel havalarda dışarda dolananlardn intikamını alır*
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hava kapandı. istanbul bostancı :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Berk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 erenköyde yağmur, bostacıya doğru yürüyüşe geçiyorum
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Antalya'da yağan yağmuru görseniz o zaman bi yeriniz uçuklar. yagmur topici sucks[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bahçelievler yağmur ama dehşet sağnak yok normal hızda yağıyor rüzgar yok dal oynamıyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 beyler goztepe bitmis su anda evden suları atıyorum:D
Head Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 göztepe gök gürültüsü. en güzeli evde oturmak be , oh be.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed.
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Az önce bir gök gürledi, tanrıların gazabına uğradık zannettim, nedir bu ya..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yağmur ama çok hızlı değil. istanbul bostancı :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
chrounos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Fistan, 27 Ocak 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Antalya'da yağan yağmuru görseniz o zaman bi yeriniz uçuklar. yagmur topici sucks ehueh ben rio dayim burdaki yagmurdan bahsetmek istemiyorum :P tropik iklim sux[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın..
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Akşam eve Nasreddin Hoca misali kaçmak gerek, ya bide şu taksicilere gıcık ötesi gıcık oluyorum şu yağmurda.. Ya müşteri seçiyo kardeşim. Yok orası kalabalık, oraya girsem çıkamam. Ulan o zaman kafam girsin sana, oda çıkmaz diyesim geliyo ama.... Bir keresinde bu yağmurdan daha büyük bir yağmurda, Beyazıttan Beşiktaşa kadar yürümüştüm, berbat bişeydi.. Otobüsler tıklım tıklım binecek yer yok. Taksicilerden de kimse almıyo, 2 katını verirsen giderim diyo. Ulan o zaman sana başka bişi ............ diyesim geliyo..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum !
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bir kere inanılmaz bir tipide Beşiktaş'dan Sarıyer'e kadar yürümek zorunda kalmıştım sahilden, neymiş minibüsler gitmiyomuş Sarıyer'e, yol kapalıymış..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ne sağanak yağmuru :D burası beşiktaş yıldız yağmur 2 dakika yağdı durdu :) sağanak falan yok kardes atmaaaaa[signature][hline]Knight Online Server: İxgenon 1/2 PRaXToR lvl :5X Orc Paper Mage Manner Point: 604 ßir Cümle İle ßen »»»Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum!
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Burası Esentepe, yağmur ilk topic'i açtığımdaki kadar şiddetli yağmasada ve gökgürültülerde kesilmiş olsada, yinede yağmur var. Nedanko / NTV / Istanbul edit: Aha kesildi bile hava hafiften açmaya başladı. [signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! [Bu mesaj nedanko tarafından 27 Ocak 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ataşehirdede felaket[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ah ankara günlük güneşlik :-p karlarımız eriyor pff :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137)
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 açtı yağmur dindi.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Sağnak yağmur sonrası acıbademde hava açildi tamam :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 floryada henüz bişey yok ama hava çok kapalı yakında burda da yağar... kar yağacağını söylediler ...ayrıca nerelerde yağış olduğunu öğrenmek ve izelemek için.. İSTANBULUN RADAR GÖRÜNTÜLERİ[signature][hline]
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 şaka maka Üsküdarda da normal bi yğış var,sağanak fln yok.Allah Allah!!şimdi ben bu yağmuru da bahane edip dersaneye de gitmem be!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Küçükyalı'da yağmur durdu...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ankarayada gelir bikaç güne.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Liis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bi ses geldi ben sarsıntıyı beliyordum,deprem başlangıcı gibi bi ses şimdi tazzikli araba yıkama makınesi gibi bi halde yağmur yağıyor amanin çanak antenlere göz kulak olalım[signature][hline]Angelica
Öne çıkan mesajlar