RedemptioN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Arkadaşlar şu lagı az da olsa çekilir kılan tek yöntem kohack, yeni client ile çalışmamakta. Zaten lag dan kılımızı kıpırdatamıyoruz birde autoloot olmadan ne yapıcaz bilmiyorum. Kohack'in yenisi çıkana veya türk telekom hatları düzelene kadar(uzun süre) oyunu bırakmak zorunda kalıcam. :(
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Patchi yapmazsanız oyuna girmiyor. Nitekim ben eski bir clientten oyuna giriyordum kohack acmak icin.o clientle giremiyorum.zaten sitedede söyledigi gibi sistemi degistirmisler.iyi olmus ama geç olmuş,götüren götürdü malı.
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 KOHack gümledi.... hadi hayırlısı....artık abssy yapmakta işkence oldu....Lagdan dolayı kutuları açmak imkansızlaştı....Auto loot un çalışmaması oyuna girme gibi bir hevesin kalmamasına yegane sebep oldu.... Bu olay herkesi ekonomik olarak feci hakde etkileyecek.... her türlü eşyanın fiyatı düşecektir kimsede para olmadığı için bi abssy lerin fiyatı yükselir tahminim.... Paranızı idareli kullanın yoksa kendinize çok işkence yaparsınız.... Herkes telekom a mail atması şart oldu yada oyunu bırakacaz..... En iyi ihtimal hackçi kardeşlerin yeni bir Hack yazmasıyla mümkün olacaktır..... Bu arada bu durum karşısında Dolar Coin karşısında ani değer kayıplarına uğrayacaktır taaaaki YENİ Haxke programına kadar....Bu işe ABD nin el koyması gerekli Yoksa BUSH a mı mail atsak ahuhuhuh hadi size kolay gelsin. :)[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bi reset atsınlar şu server a varya off manyak olurdu harbiden. Yaparlar yenisini. bu güne kadar hep böyle olmadımı.?[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Weapon: +8/105 Klavye Patlatılan başlık sayısı : 10x [Bu mesaj SteelBB tarafından 27 Ocak 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 la olm soyleme sule walla yakın olsa dowmeye gelirdim seni :) ne reseti lem tovbe de 60 olmusken ReSet yenirmi olm :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan:GodLike
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 son patchleri yuklemeden girilmiyo mu oyuna nası olacak ya o bende su anda 1.268 var direk 1.279 yuklesem olur mu yoksa sırayla 69 70 71 diye mi gitcem
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Tam emin değilim ama farketmiyor sanırım. Galiba sonucusunu yüklerken arada onlarıda kaynatıyordur.[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Weapon: +8/105 Klavye Patlatılan başlık sayısı : 10x
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya ben launcherden yukletemiyom ya gayet guzel baslıyo bole ceyregi gecince kalıyo orada gitmiyo daha ileriye benide ayar ediyo bende artık siteden yukluyom rar dosyaları halinde geliyo ya o dosyalar ole kalacak mı yoksa icindekileri exract mı edecez ??
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 her zip gibi rar larlarda exract edilmeli bence:)[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Weapon: +8/105 Klavye Patlatılan başlık sayısı : 10x
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya siz launcherden indirince extract ediyo musunuz
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Sen o patch lerin oldugu adresi unut :) Launcherdan bırak kendi patchlesin.
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya launcher hiç taıklaz mı ya bende hep takılıyo ve cook uzun suruyo ne yapmalı iice baydı beni artık ya adsl 256 var olmuyo bide gece yatmadan once deniyecem
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Baglantı kendinde olsa bastan tüm patchleri 15dkda yapıyodu. http://www.multiphp.net/?page=network Yapamaman dogal.
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 oof nası yapacam ben o kadar patchi daha 1.264 teyim be oyunada giremiyom dcleyip duruyo
daedric Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Şu son lag durumunu katmazsak ben alışığım zaten kasaları kendim toplamaya, buzkirpisi'nin dediği gibi malı götüren götürdü çok geç oldu. Şu saatten sonra reset gelmesi benim için pek birşey ifade etmiyor ama oyunu uzun vadede oynamayı düşünen arkadaşlar için şart bence.[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Glacier Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: 34 Clan: Agema
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 SIZ MERAK ETMEYIN EN FAZLA 1 HAFTAYA SEWGILI HACKCI KARDESLER BASARlar yeni bi kohack olur biter.Ama hakketten ya yeni server yada reset gerekiyo.Oyun gercekten cok zewkli olur
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yeni bir kohack sonra yeni bir keylogger olmasın. :-p Dikkat edin.
EquaL_ArpH Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kohack ne gumlemesı sız ısınızı bılmıyonuz kohack ın knıghtonlıne nını sızın bılgte kurulu knıghtonlıne ıle craklersen calısıyo :P gumledı faalan yas adam ömürlük hack yapmıs engel koymak zor ömür boyu ko hack knight ıcın
kate Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 internette çagre tükenmez... yenisini yaparlar
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Reset olayı imkansız, ayaklanma çıkar... Yen iserver olayı bütçelerine bağlı ama sanmıyorum. En az 10k$.. KoHack'ın artık kullanılamayacak olmasına hep destek, tam destek...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Gahrolsun kohek,gahrolsun abis zenginleri,gahrolsun burcuva sınıfı,gahrolsun paraya dayalı böyle sacma bi oyun sistemi,adalet istiyoruz,yeni düzen istiyoruz,worm kingden totemic bow cıksun. :tebrikz:
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bu bi yakarış mı :D Yakarışsa yanlış yerde yanlış zmanda yapılmış bi olay:D[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Weapon: +8/105 Klavye Patlatılan başlık sayısı : 10x
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Buzk, 27 Ocak 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Gahrolsun kohek,gahrolsun abis zenginleri,gahrolsun burcuva sınıfı,gahrolsun paraya dayalı böyle sacma bi oyun sistemi,adalet istiyoruz,yeni düzen istiyoruz,worm kingden totemic bow cıksun. :tebrikz: +1 Worm king olayına +100 :lol:[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kohack yamasıyla olmuyor bende vardı her girişimde dc oluyordum hiç tavsiye etmem öle girmenizi eğer hepsini update etmek istemiyorsan optionsda üst sağ köşede bi versiyon numarası vardı onu 1278 yap o 1279u yükler tek update ile kurtarırsın ama görüntüler pok gibi çıkıyor oyüzden bence hepsini yap[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
RedemptioN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben yenibi kohack yöntemi buldum. Şimdi buraya herkes username ve pass 'ini yazıcak. Böylece kohacklenmiş olcanız. Donunuza kadar hacklenme garantisi veriyorum.
Öne çıkan mesajlar