mardox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Telefonu yere cakmamla ekran kirildi. Gerci ekran ve cam ayri mi onu da bilmiyom. Su an telefon nprmal islevselliginde. Nette arastirdim bayagi bir fiyat istiyorlar. Bir de apple yedek parcalari disari vermiyomus tamire versem yalan mi olcak? Dokunmatik fln diyorlar ama bu iphonelar isiya gore degil mi dokunmatigi... Kaziklamasinlar bi el ativerin. İyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ebayden al 30-40liraya kendin tak yanında alet gönderiyolar iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Alibabadan aldim, komple front assembly. Tus kamera sokmekle ugrasmiyosun. Yaninda kablo ve tornavida takimi geliyor. 52$ di sanirim kargo dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Tabi ki orjinalin yerini tutmuyor renk olarak ama yapacak bisi yok. Kvkda da orjinal ekran takilmiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Dandik aletler ya. Benim kasa yamuldu tamir edemeyiz diye hiç bi yer. Nasıl tamir edemezsin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Cok sagolun el becerim kotu ama yaptircak biri bulurum. O zaman dediklerinize bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 El becerisi gerekmiyo inan. O kadar kolay ki sasirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Orada burada satılanlardan alacaksan pil ömrüne en az etkisi olanı araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar