Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ascent-The Space Game

Laraken

Öne çıkan mesajlar

baktım da bulamadım başlığı.

bugün oynadım, direk pve uzay simulasyonu. öyle hayvani grafik falan beklemeyin baştan söyleyim.

basic 9-10 materyal dışında ekonomi playerlarla dönüyor. gezegenlere starbase kurma falan var. gezegenlerde yürüyemiyorsunuz tabi de, vendor gibi düşünün, satış yapabiliyorsunuz veya almak istediğiniz materyali koyuyorsunuz. tabi daha bir sürü kurabileceğiniz bina var. üretimi var, kaynak toplaması var.

bi de farm, animal ranch falan kurabileceğiniz inner gezegenler var. o subscription istiyor ama aylık en fazla 3 dolar falan tutuyor sanırım.

pve odaklı space mmo işte. combata hiç girmedim. zaten bi tek npc ile yapabiliyorsunuz şu an. pvp geleceği söyleniyor ama sadece diablo 2 style olacak diyolla. zevk için sadece yani, bi kazancı yok.(kulak bile düşmeyecek)

bu arada elite: dangerous var bende, onu da baya oynadım ama çok zaman istiyor o. zamanınız varsa daha güzel oyun elbet. baya baya space simulasyon. hatta joystick almıştım sırf o oyuna.

bunda joysticksiz net oynarsınız. warplar, jumplar falan hep mousela hallediliyor.

bi koloni kurayım daha da yazarım dfds. eyyorlamam bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

güzeldi amatör ruhu vardı oynamıştım bi süre. gezegen ve aylara iniş yapılabiliyor ayrıca ama belli bi tipte olmaları gerekiyordu sanki. playera ait olmayacak vs gibi bi şeydi. iniş yapmıştım hatırlıyorum. combat garipti baya. ama alışmıştım combat görevleri alıyodum artık. hoş berrak grafikleri var yeni nesil olmasa da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...