Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 döneceksiniz leannnnnnn!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Penthesilea, 18 Ocak 2005 14:36 tarihinde demiş ki: Akse artık jedi oldu, aradığını forceta buldu erkeklere yüz vermez heralde bi daha eheh ahaha e-ih olum bak jedi olmayana kız vermiyolar :):):):)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaemun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ne kadar da özlesem de geri dönmem heralde. Başka bir zamanda, başka bir oyunda görmek üzere SWGye veda ediyorum:) LONG LIVE THE EMPIRE!!![signature][hline]Yaemun of Eclipse (where are you now?) Master TKA [Bu mesaj Yaemun tarafından 20 Ocak 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Valla seni tanımıyordum ama genede hoşçakal diyim[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Jackass / Wildboyz / Viva La Bam. Hastasıyız... Jackass 2 by me and my crew. September 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 LoD'dan tanıyorum ben. Hoşçakal. CoH'a bekleriz.. (saldırmayın yine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 *e-ih i tinlamaz*[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki: way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eheh seni ben alırım :P o şimdi jedi olmaya çalışıyo 1 kere oynadı everquest ten sonra kalkamadı[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: tunch, 17 Ocak 2005 16:06 tarihinde demiş ki: ilk 2 ye katılırım eylül ama craft belkide galaxiesin en mükemmel olduğu kısım. laf yok :) Tunch, fikirler degisebilir tabi. Ama bana gore oyle Ozellikle EQ2'deki crafting'den sonra. SWG'de makroya birakmiyorsan eger bıktırıcı bir crafting sistemi var. Hep ayni yerlere ayni tiklama, dakik dolayisi ile SWG oyandigim zamanlar resmen parmak, bilek problemleri yasiyordum.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Akse, 17 Ocak 2005 16:15 tarihinde demiş ki: said: Eylul, 17 Ocak 2005 12:34 tarihinde demiş ki: 3. Crafting'e hiç girmiyorum. Tek kelime ile otistik bir crafting yapisi. craft a laf attirmam.otistik diyorsan,anlamiyorsun bu işten,başka bi şey demek istemiyorum! Siz once Otistik'in kelime anlamına bir bakın. Sonra SWG'nin crafting sistemine.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 swg'deki crafting sisteminin mükemmel olduğundan bahsedilirken grind kısmı kastedilmiyor eylül.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Akse, 20 Ocak 2005 14:35 tarihinde demiş ki: *e-ih i tinlamaz* *Yan gözle Akseye bakar ve işine devam eder*[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar