Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Selamlar, Sıfır kutusunda, faturalı Amerikan Go Prolar satılık. Elimde 1 adet Silver şuan mevcut. İki adet de Black(haftaya elimde olacak) Silver: $ 360 Black: $ 420 İndirim ve takas kabul etmiyorum. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Black olanda lcd yok idi sanırım değil mi? 1200TL veririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Silver olani için 1000TL + sanal pazar komisyonu şeklinde bir teklif daha yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Silverı 1100den aşağı veremem maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 konuyu açtığın gün dolar en yüksek 3.04 en düşük 2.98'i görmüş. Hadi en yüksekten varsayalım 360 * 3.04 = 1094.40 YTL ediyor. 1100YTL'den aşağı satamam demişsin. 5 YTL 60 Krş nereden geldi ? Madem 1100YTL'den aşağı satmıyorsun neden dolar fiyatını koyuyorsun ? Kur bazında fiyatlar değişiyor ise o zaman arkadaşlar kurun düşmesini kovalasınlar alacak olan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Black olana da teklif vermiştim yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mono free up içün teşekkürler. Black için 1200 uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Okdir geldiği zaman bana ulaşırsan sevinirim. Ek aparatları flnda var mı astın alabileceğim? Şu sabit tutan çubuğunu arıyorum özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Silver satıldı. Black'in bitanesinin ödemesini aldım, ikinci için talibin cevabı bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 taksit yapsana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bitti artık çok geç patinin official alıcısı olarak ben kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 satıyım o zaman sana birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Darejedi ve Glatheros kapıştılar sdfsdf Haftaya bitne daha gelicek elime. Niyetli olan varsa halledelim. Bir sonraki batch'^de Black version fiyatı için bu kadar merhametli olmayacam çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 eline gelince öm yollarsan sevinirim. BİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Tamam öm ile bilgilendirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 jacabo said: eline gelince öm yollarsan sevinirim. BİRİM Geldi Go Pro'n. Ses veriver. Elimde bitane de fazladan var Black edition. Almak isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 jacobo'ya postaladık bugün :D Diğeri de satıldı. Sale is over. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Refurbished ürünlerden amma para kaldırdın hea helal valla. Şaka lan şaka panik yaptınız de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Allah cezanı verecek ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 hızlı gönderi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Güle güle kullan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar