Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

posta kodu öğrenme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
118 e sorsan söyliomuş annem dedi :) Yada postaneye sor olmazsa...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
yada 119 u ara ordan da ogrenebilirsin.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
ya 118 i nie ariyonuz. orasi bilinmeyen numaralar servisi. posta kodunu arayin 119 posta kodu danismaya sorun.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
said:
MrMedia, 27 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
https://interaktif.ptt.gov.tr/postakod2/index.php3

Bunun üstüne tel noya falan gerek yok ki[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
Yalnız bi efsaneye göre şimdiye kadar 119 dan posta kodunu ogrenmeyi başaran olmamış..OSS için gerekliydi ptt.gov.tr ye girdim hemen buldum,yani kasmayın 119 fln[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
valla bizim evinkini yanlis verdi orasi.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
ya internet yanlisini verdi 119 dogru olani verdi.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
  • Yeni Oluştur...