Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Çok sönük bir seneydi bence. Ödül alan çoğu diziyi izlemediğimi fark ettim. Jon Hamm'in(Mad Men) de torpili var galiba. Aynı rol için bu kacıncı ödül alışı... http://www.emmys.com/awards/nominees-winners En İyi Senaryo: David Benioff ve D.B. Weiss (Game of Thrones) (td) http://galeri3.uludagsozluk.com/152/dafuq_223074.jpg (tu) (tu) (tu) http://img.hurriyet.com.tr/_np/5497/31465497.jpg Komedi dalında: En İyi Dizisi: Veep En İyi Yönetmen: Jill Soloway (Transparent) En İyi Senaryo: Simon Blackwell, Armando Lannucci ve Tony Roche (Veep) En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Allison Janney (Mom) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Tony Hale (Veep) En İyi Kadın Oyuncu: Julia Louis-Dreyfus (Veep) En İyi Erkek Oyuncu: Jeffrey Tambor (Transparent) En İyi Kadın Konuk Oyuncu: Joan Cusack (Shameless) En İyi Erkek Konuk Oyuncu: Bradley Whitford (Transparent) Drama dalında: En İyi Dizi: Game of Thrones En İyi Kadın Oyuncu: Viola Davis (How To Get Away with Murder) En İyi Erkek Oyuncu: Jon Hamm (Mad Men) En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Uzo Aduba (Orange Is The New Black) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Peter Dinklage (Game Of Thrones) En İyi Kadın Konuk Oyuncu: Margo Martindale (The Americans) En İyi Erkek Konuk Oyuncu: Reg E. Cathey (House of Cards) En İyi Yönetmen: David Nutter (Game of Thrones) En İyi Senaryo: David Benioff ve D.B. Weiss (Game of Thrones) TV Filmi veya Mini Dizi dalında: En İyi Televizyon Filmi: Bessie En İyi Kadın Oyuncu: Frances McDormand (Olive Kitteridge) En İyi Erkek Oyuncu: Richard Jenkins (Olive Kitteridge) En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Regina King (American Crime) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Bill Murray (Olive Kitteridge) En İyi Yönetmen: Lisa Cholodenko (Olive Kitteridge) En İyi Senaryo: Jane Anderson (Olive Kitteridge) En İyi Mini Dizi: Olive Kitteridge En İyi Talk Şov Serisi Yazarlığı: "The Daily Show With Jon Stewart" En İyi Talk Şov: "The Daily Show With Jon Stewart" En İyi Yarışma Programı: "The Voice" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 got a şaşırdım, iki ödül aldı bir de ilginç. Yıllardır da şu veep ve dreyfus topluyor ödülleri, başlama zamanı gelmiş diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ayni sey icin surekli odul verilmesini anlamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 tyrion iyide better call saul'da jonathan banks çok daha iyiydi bence. O alsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 aquila said: ayni sey icin surekli odul verilmesini anlamiyorum ben. Ben bu oyunculuk ödüllerinden komple birşey anlamıyorum. Nasıl değerlendiriyolar neye göre veriyolar tam meçhul kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 emmy tırt. oscar gelsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar