Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[WARCRAFT] DotA Allstars

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de gelirim yer var ise :)
Yalnız server bomboş, PvPGN'nni sitesinde server list var, ben oradan eurobattle.net'i seçtim. Bayağı kalabalık ve bolca Türk var.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Mesaj tarihi:
evet beyler warcraftturk te adam yok,avrupa serverına gelin,turkten başka oyuncu yok orda da bayar valla =)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
Hazır konu açılmışken sorayım. Cafeden Bnette oyun kurdugumuzda sanırım ipden kaynaklanan bi sorundan, başka kimse cafeden oyuna giremiyor. Nettekilerin girmesinde bir sorun yok. Bağlantı 2048 adsl. Port ayarlarıyla veya başka bi ayarla bu sorunu halledebilmek mümkünmüdür ?
Mesaj tarihi:
yalnız oyunda ki çoluk çocuk bolluğu beni çok şaşırtıyor. Guildler zaten ayri bir komedi trt dışında bir tane hakiki gamer guildine rastlamadım şu dota da.

başta otto ve ds olmak üzere hepsi leş dolu. insanı oyundan soğutuyorlar, davranışları ve mahalle karısı ağızlarıyla.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
realm olayında tanıdıklarla takılmak gibisi yok valla.non-bnet forumcular olarak aynı serverda oynasak hoş olur.[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Mesaj tarihi:
Adsl de port ları ayarlamak lazım. Yoksa sunucuya bağlanılamıyor.

trt rox

[Bu mesaj OffChu tarafından 13 Ocak 2005 07:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyler bu konuyu favorilerinize ekleyin
diablo 2 gibi oyun oynamak isteyeceğimiz zaman buraya yazalım hemen
ben oyunların -allpick olmasını tercih ediyorum, bu sayede eşit takımlar kurulabiliyor ve isetyen istediği heroyu alabiliyor (yani side oalyını kapatıyo hero seçiminde ama hala unique olmak zorunda herolar)[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
wow ob bitti sıkıntıdan wc3 oynuyum dıyorumda simdi bu dota nedir cahilligimi maruz görün
oynamak icin ne gerekıyor hangı patchler vs bide ft gerekir mi ?[signature][hline]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eurobattle mıdır nedir ondayım.küfürsüz, seviyeli bi dota oyununa varsanız:
/w Arcane
pro olsan da gel noob olsan da gel.maksat eğlence.[signature][hline]kaçın! burizası var!
  • Yeni Oluştur...