Volfied Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 dresq adsl banaysa o adsl likten değil ip sizlikten (router dan adüğıtılıyo)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben de gelirim yer var ise :) Yalnız server bomboş, PvPGN'nni sitesinde server list var, ben oradan eurobattle.net'i seçtim. Bayağı kalabalık ve bolca Türk var.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet beyler warcraftturk te adam yok,avrupa serverına gelin,turkten başka oyuncu yok orda da bayar valla =)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Hazır konu açılmışken sorayım. Cafeden Bnette oyun kurdugumuzda sanırım ipden kaynaklanan bi sorundan, başka kimse cafeden oyuna giremiyor. Nettekilerin girmesinde bir sorun yok. Bağlantı 2048 adsl. Port ayarlarıyla veya başka bi ayarla bu sorunu halledebilmek mümkünmüdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yalnız oyunda ki çoluk çocuk bolluğu beni çok şaşırtıyor. Guildler zaten ayri bir komedi trt dışında bir tane hakiki gamer guildine rastlamadım şu dota da. başta otto ve ds olmak üzere hepsi leş dolu. insanı oyundan soğutuyorlar, davranışları ve mahalle karısı ağızlarıyla.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 realm olayında tanıdıklarla takılmak gibisi yok valla.non-bnet forumcular olarak aynı serverda oynasak hoş olur.[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Adsl de port ları ayarlamak lazım. Yoksa sunucuya bağlanılamıyor. trt rox [Bu mesaj OffChu tarafından 13 Ocak 2005 07:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bugün gelemem Dres.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 beyler bu konuyu favorilerinize ekleyin diablo 2 gibi oyun oynamak isteyeceğimiz zaman buraya yazalım hemen ben oyunların -allpick olmasını tercih ediyorum, bu sayede eşit takımlar kurulabiliyor ve isetyen istediği heroyu alabiliyor (yani side oalyını kapatıyo hero seçiminde ama hala unique olmak zorunda herolar)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 DotA 6.00 çıkmış. http://www.stefans.se/foton adresinden çekebilirsiniz.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 wow ob bitti sıkıntıdan wc3 oynuyum dıyorumda simdi bu dota nedir cahilligimi maruz görün oynamak icin ne gerekıyor hangı patchler vs bide ft gerekir mi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ft gerekir,baglantı için loader gerekli ve tabii ki 1.17 yaması ft nin ayrıtılı bilgi için www.starcraft.gen.tr[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hadi toplanım Eurobattle/Xpamda oynayalım ya[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yarın boşum. Öbür gün gidiyorum memlekete.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Eurobattle mıdır nedir ondayım.küfürsüz, seviyeli bi dota oyununa varsanız: /w Arcane pro olsan da gel noob olsan da gel.maksat eğlence.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 geliyom ama lag yapabılırım ozur sımdıden[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar