Sequo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Kendim kullanmak için api yaptım site üzerinden download ediyorsunuz video aynen yine site üzerinden upload ediyorsunuz. 50MB lik bir videoyu yükeyip hemen açıklamalarını girip kendi kanalınızdan upload etmeniz 1 dk falan sürüyor. http://www.intentwow.com/youtubeapi girin deneyin normal üyelik 5 tane video uplama hakkı var. gerçekten işine yarayana premium üyeliği beleşten vercem. video download ederken herhangi bir facebook dailymotion izlesene vimeo linki falan koyuyorsunuz sizin yerinize sunucuya download ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Birazdan "abi legal diil" tayfası doluşacak buraya. Vaziyet alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 gayet legal oauth sistemi ile youtube api kullanılarak yaptım işine yarayan kullansın eşek gibi video upload edecem diye uğraşmayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar