khazadum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Merhabalar, Frontend developer olarak kendimi geliştirmek ve Backend developer olma yolunda gidiyorum. Burada sizlere sorularımı sormak hem öğrenip hemde içerik yönetim sistemimi tamamlamak adına güzel bir konu olmasını diliyorum. Öncelikle mantığını çok düşündüğüm ve aklıma başka tek bir çözüm yolu gelen olayı sormak istiyorum. Bir yoga firması için içerik yönetim sistemi yapmaya çalışıyorum. Ufak tefek şeyleri hallettim. (Kurumsal bilgilerin değişmesi, anasayfanın bazı bölümlerinin dinamik hale getirilmesi, vb. gibi.) Aklıma takılan soru ise şu: Bu yoga firmasının haftalık eğitim programları var ve panelden düzenleme işlemini hallettim. Aklıma takılan soru ise frontend tarafında görünen kısım. "Her güne ayrı bir değişken atayıp frontend tarafında if ile gün değişkenin date fonksiyonu ile eşit olması durumda onu göster." şeklinde bir mantık oluşturdum. Şimdi bunu backend tarafında yapmadım ama bunun dışında (Yani günleri, müşterinin isteğine göre saatleri bile) bu şekilde bir gösterim için farklı bir mantık kullanılabilir mi? Çünkü günler ayrı ayrı değişken vermek, bunun için database kullanmak ne kadar mantıklı? Sorularım devam edecektir :D
Öne çıkan mesajlar