Salire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Selam, su an US serverlarinda oynamaktayim. Fakat EUda oynamak zorunda kalicam ve preorder ettim. Merak ettigim her iki serverda da nasil oynabilecegim? cunku su an icin bir server secimi sunmamakta oyun bana. ilerde de sunmazsa 2 wow mu yukluyum napiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 WoW klasörü içindeki realmlist.wtf dosyasını açıp, orada bulunan us.logon..... yazısını eu.logon..... ile değiştirdinğde sorun kalmicak :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 cok tesekkur ederim, uzulurdum eu da oynayamacagim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ama yine de uyumsuzluk çıkabilir patchler sebebiyle falan :/ Bi de mannak mısın niye 2 farklı serverda oynayacaksın =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar