Sequo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 dayımızın hatunu yolda cocugu ile gezerken birisi yaklaşmış püskevit ve şekerle cocugu kandırmaya calışıp bir yandan da hanım ablamıza askıntılık etmeye calışıp tek taşla iki kuş vurmak istemiş. (çocukda kız bu arada) neyseki baba uzaktan geliyormuş ve adamı kıskıvrak yakalayıp çok güzel bir noktadan cezalandırıyor. video bolca küfür iğrençlik ve az da kan içeriyor. video burada açmayın dedeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Kufur ve kan iceriyosa nasi eglence olm bu? Neyse ofiste izleyemedim, yolda evde falan bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 di said: Kufur ve kan iceriyosa nasi eglence olm bu? Neyse ofiste izleyemedim, yolda evde falan bakayim. izle çok eğlenceksin ben acayip eğlendim :) haketmiş diceksin:) inanılmaz hoş bir cezalandırma yöntemi:) ama aynen evde izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Siten çok güzelmiş canım güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 tup konusuna koy birader, zaten kac yillik video. sitene click cekmek icin boyle isler yapma burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar