Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter yaratmak


RedemptioN

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yeni başlayanlar(like me) için hangi meslekte hangi statlara uğraşmamız gerektiğini buraya yazarsanız çok makbule geçer. Mesela Rogue kasıyorum level 25 e kadar dex 'e verdim şimdi hp'e veriyorum. Doğru mu yapıyorum acaba? Yada mage 'lerde mp 'e vermeyince büyüler az damage veriyor. Mp 'e verince de birçok zırhı asayı falan kullanamıyoruz. Bunu nasıl dengelememiz gerekir? Bu gibi konularda aydınlatırsanız sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kısa ve öz analtıcam. Rogue için (assasin) lvl 30 a kadar Hp ni 90 a kadar getir. ondan sonra sırf Dex e abanıcan. Archer için pek bilgim yok ama Oda eğer dişli bi archer olucam diyorsan DEX ağırlıklı olmak zorunda. Mage e gelince Eğer MP ye yükelnirsen. Ne attack ı yüksek bi silah nede defansı yüksek bi armor giyebilrsiin. Bi bu tip mage lere kısaca (Şekil A.JandeR_SunStar) PAPER mage diyoruz. (Şekil A. dan daha sağlıklı bi bilgi alabilrsin.) PAPER lar daha fazla vurur ama daha az dayanır. tipsiz gözükür party kurucusudna kohack olmalıdır ki onun lvl farkedip partye alsın o derece yani:D Pet böle ahım şahım eline elixer benzeri bide staff aldınmı eğer Party kurusucunda kohack yoksa seni direk partye alır ;) İşte bu kadar. (baya kısa öz ve geik oldu sanrım)[signature][hline]
Server : Paticik
Race : Human
Class : Patlatıcı
Weapon: +8/105 Klavye
Patlatılan başlık sayısı : 10x

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paper Mage: statlarını full mp ye skillde ağırlıklı olarak flame ye veren mage. staff olarak genelde wizard staff kullanır. kıyafet olarak baslangıc kıyafetlerini upgrade ederek kullanır. kupe yuzuk ve kıyafetelere hp bonus ekler.

not:daha once bıraktığımı söylemistim. kararımı değistirdim sadece icinde kufurlu yada argo gecen topiclere yazı yazmayacağım.

(not ile konuyu dağıttım icin sory)[signature][hline]ßir Cümle İle ßen »»»Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...