Ewil Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 BU FİLM BENİM İÇİN TAM Bİ HAYAL KIRIKLIĞIYDI. FRAGMANLARINDAN BENİM ANLADIĞIM BU FİLMİN BİRAZ HEYECAN UYANDIRICI OLDUĞUYDU. REZALET yani... Acaba siz ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 iide bunun topiçi wardi oraya yazsaydni keske...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Birde hem konu başlığı hemde mesaj büyük harfle yazılmış. Bu ne hırs bu ne heyecan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 DiğerBaşlık :-P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem [Bu mesaj eraygnr tarafından 26 Ocak 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 arkadasim galeyana gelmissinde hem baska topic var hem caps acik hemde bence iyi film :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Caps Lock u kapatarak konu açmayı ve yazı yazmayı denersen iyi olur.Bagırma anlamına gelir çünkü Caps Lock[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 1 kişi söylemiş diğerlerinin amacı ne aynı şeyi değişik kelimeler kullanarak yazınca farklı manamı çıkıyorki ortaya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ewil Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 arkadaşlar sizden çok özür dilerim. öbür konuyu görmemişim. sonradan öbür konuyu fark ettim. caps lock olayında dolayıda affınıza sığınıyorum. lütfen affedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: csacemisi, 26 Ocak 2005 18:47 tarihinde demiş ki: BU FİLM BENİM İÇİN TAM Bİ HAYAL KIRIKLIĞIYDI. FRAGMANLARINDAN BENİM ANLADIĞIM BU FİLMİN BİRAZ HEYECAN UYANDIRICI OLDUĞUYDU. REZALET yani... Acaba siz ne düşünüyorsunuz ? ben başka bir noktaya değineyim. Arkadaşlar ben artık vizyon bölümünde yetersiz/anlamsız ve sapına kadar öznel yorumlardan sıkıldım. Banane efendim, banane ! bakın eleştiri irdelemedir. Sizin her zaman göreceliliğe takılacak olan kısacık cümleleriniz değildir ki. "heyecansız bir filmdi" neden heyecansız buldun ? nasıl osla daha heyecanlı oalbilirdi, ne bu lütfen yapmayalım. bu filmler hemen bir şıklatmayla çekilmiyor ki, en azından emeğe saygı gösterilmeli. Meslea ben daha film vizyona girmeden "türk işi ekşın" lafından buz olmuştum. Lakin amacım filmi irdelemek değil eleştirrken biraz daha özenli olunması gereğine inancım.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar