Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

45-50 arası dizel otom 2.el

JsH

Öne çıkan mesajlar

bende 43binTL ye 2011 model platinium 1.5dci kaşkai aldım. 180bin km de. 30bin TL de hasar kaydı var. gittim soktum ekspere yürüyünde ,şase de falan sıkıntı yok . dedim alıyorum bunu.km de 25krş yakıyor gibi kasko da 1200TL civarı yapıyorlar. manuel tabi bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Kasko yapıyorlarsa epey iyi. Aslında şasiye darbe almadıysa güvenlik zafiyeti de ortaya çıkarmayacağı için mantıksız bir durum da sayılmaz.

Toplumdaki "hasar kaydı" hassasiyeti satarken zarar etmekten veya zor satmaktan besleniyor. Aracın sadece kaportası hasar aldıysa, giderildikten sonra araba olmaktan çıkıp başka bir şeye dönüşmüyor ki..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
45-50 bin arası araçlar ile 70-80 binlik araçları kıyaslayıp konfora laf edilmiş :)

Bagaj ve yakık tüketiminden ötürü megane sport tourer aldım, memnunum. Tek problemi gıcırtı, onun dışında yol tutuşu, motor gücü, yakıt tüketimi ve konfor bu fiyat aralığı için ortalamanın üstünde.
Sosyal ağlarda paylaş

JsH said:

Aranızda Citroen C4 dizel otomatik (2012 ve sonrası) kullanmış/arkadaşı kullanmış kimse var mı? Tavsiye eder misiniz? Yorumlarınızı beklerim, bu aralar aklıma girdi, fiyatları daha makul diğerlerine göre.

Fena değil araç. Konforlu falan ama otomatik olmasından dolayı vites geçişlerinde bence problem var. Araba kasılıyor resmen o yüzden performasını çok iyi bulmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...