Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

v109 Hell

arcane

Öne çıkan mesajlar

ya yeter beeee
duriel e geldim
bastım sağ tuşa (bkz: basılı tutmak)
bişe olmuo
bi baktım immune to cold
kafam girsin ![hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Sosyal ağlarda paylaş

zaten eğer sadece duel için yapmıyosan karakteri, yani biraz da zevk almak istiyorsan, yükseltilmesi gereken skill'ler bence şunlar:

frozen orb
thunderstorm
meteor shower

böylece ice, fire, lightning hepsinden skill'iniz oluyor, eh üçüne de immune yaratık olmadığına göre sorun olmuyor.

tabii 6 - 8 puan da warmth olcak, geri kalanlar da cold mastery falan işte.. güzel oluyor öyle. neysem, ben barbarımla hell'e geçtim, hiç oynamadım. öss'den sonra canım isterse oynarım, ama bg serisini bitircem daha ohoo..[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende aynı şekilde hell de 1.00 da mutlu mutlu revive yapıyodum. Dün girdim Act 4'e 1.09d patchini çekip. Ordaki Bone Lord denen ebleklerlerden 3 tanesi birden farklı elemental büyüleri attı ve direk öldüm. (bkz. dumuranlara yelken açmak)[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...