undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bilen varmi? -millet sacma sapan topicler acinca bende eksik kalmiim dedim-[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu korku değil ben şahsen kızlardan korkmuyorum çekiniyorum çekinmemin sebebi ise beni yanlış anlarmı diye.korktuğum bir şey varsa oda yanlış anlamasıdr.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim [Bu mesaj Xharloan tarafından 21 Ocak 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 insanlar anlatmak istediklerini dogru iletirlerse bence cekinilcek bisi kalmaz..karsidaki anlamak istemiosa da onun salakligidir[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 insan karşı cinsten korkar mı yaa ?? asıl aynı cinsten olanlardan korkacaksın :horace:[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bencede yaa.ben kizlardan daha cok korkuyorum yurtta kalmaya basladiimdan beri.yapabilecekleri kötülügün sinirinin olmadiini gördüm en ba$ta[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 işte o kötülükleri kızlar erkeklere yapabiliorlar bazı durumlarda bazılarının korkma sebebi tamamen budur maskara olmamak için kızlar bazen öyle yapabiliyorlarki bunu yaşamayan bilemez (tahmin ediyorum bende :)) ama kızların erkeklerden korktuğunu ve çekindiğini sanmıyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Xharloan, 21 Ocak 2005 20:22 tarihinde demiş ki: işte o kötülükleri kızlar erkeklere yapabiliorlar bazı durumlarda bazılarının korkma sebebi tamamen budur maskara olmamak için kızlar bazen öyle yapabiliyorlarki bunu yaşamayan bilemez (tahmin ediyorum bende :)) ama kızların erkeklerden korktuğunu ve çekindiğini sanmıyorum. cekinmesek sevdiimize cok kolay sölerdik hislerimizi[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 haklısın o zamanda bir anlamı kalmazdı.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 cekinmek normal ama korkmak abes baksana deminki topicte adam ne diodu ne kdr sacma kiz seni avucuna alir.. avucuna almak nedir ya sevgi bu[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 o söz sevmeyenler için geçerli tamamen. seven insanın aklına zaten gelmez gelemez öyle şeyler[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim [Bu mesaj Xharloan tarafından 21 Ocak 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kafayı bulunca ne çekiniyorum nede korkuyorum direk soluyorum ikilemde kalmıyorum en guzeli, âlâ kaymaklı dondurma[signature][hline]christ-raping black metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Akerfeldt, 21 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: kafayı bulunca ne çekiniyorum nede korkuyorum direk soluyorum ikilemde kalmıyorum en guzeli, âlâ kaymaklı dondurma senin adin ümit deil dimi[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ^nayır deil ama artık o yontemi kullanmamaktayım çok sevdiim bi sefgilim var :)[signature][hline]christ-raping black metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bn korkarım hade sööledim sevdiimi diyelim adamda karsılık bverdi binbir türlü numara yapıo aşkım sefgilim bilmem ne nerden bilcem ciddimi oldunu bölelerinden korkuom bn fala :)[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kızlardan korkarım.sinirlenince ne yapacakları belli olmaz.kavga da edilmeyecegine gore zor durum[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 aman aman adin ümit olmasin oh be rahatladim =) aferin aferin anlat bakalim a$k hikayenizi nasi ba$ladi yani[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 dayt. benim adım ümit ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hihihihih =))) [Bu mesaj undomiel tarafından 21 Ocak 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hmm şöle olmustu yazlıkta tanıstım,beraber 2 gece sabahladıktan sora numaralarımızı aldık ben döndüm.sora her gun mesajlasmaya basladık falan derken ben buna seni seviyorum dedim başta bişe solemedi 3 hafta sorada sefgili olduk işte 2.5 senedir beraberiz hiç ayrılmayız umarım dahada[signature][hline]christ-raping black metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Akerfeldt, 21 Ocak 2005 20:43 tarihinde demiş ki: hmm şöle olmustu yazlıkta tanıstım,beraber 2 gece sabahladıktan sora numaralarımızı aldık ben döndüm.sora her gun mesajlasmaya basladık falan derken ben buna seni seviyorum dedim başta bişe solemedi 3 hafta sorada sefgili olduk işte 2.5 senedir beraberiz hiç ayrılmayız umarım dahada umarim bencede ayrilmazsiniz da ya insanlar nasi beceriolar 2.5 sene cikmayi? bunun sirri ne?[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kizi kaldiramiyacagina inaniyorsan tirsarsin.her bakimdan...[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 farklı bir bakış =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: undomiel, 21 Ocak 2005 20:44 tarihinde demiş ki: said: Akerfeldt, 21 Ocak 2005 20:43 tarihinde demiş ki: hmm şöle olmustu yazlıkta tanıstım,beraber 2 gece sabahladıktan sora numaralarımızı aldık ben döndüm.sora her gun mesajlasmaya basladık falan derken ben buna seni seviyorum dedim başta bişe solemedi 3 hafta sorada sefgili olduk işte 2.5 senedir beraberiz hiç ayrılmayız umarım dahada umarim bencede ayrilmazsiniz da ya insanlar nasi beceriolar 2.5 sene cikmayi? bunun sirri ne? sence? saygı ve sevgidir sadece.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 karşılıklı anlayış ve hoşgörüyle. 1 taraf çok olmasa da 1 kişi bile tek başına bazen ilişkiyi yürütebilmekte yeterli olabilir.tabi aynı zamanda alttan alırken kendini ezdirmemeli ki düşmesin gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tek tarafli yureyecek seyden hayir gelmez.elbet bir yere kadar..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar