Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Washburn Xb 120 Bantam Series. Aktif manyetik(aktif/pasif),4 telli. Telleri yeni değiştirdim(D'Addario),Sap ayarı,Entonasyon ayarı,Perde ayarı herşeyi yeni yapıldı.Endonezya yapımı.Klavyesi gayet rahat. Gitarı çok temiz kullandım.Mart ayında satın aldım. Gitarla birlikte Tribal Planet marka gigbag + askı + jack hediyedir. 5 Telli yeni bi gitar alacağım için satıyorum. Hepsine sadece 270 $ istiyorum. Gitarın resimleri;GigbagGigbag ve Gitar[signature][hline]Web TasarımWeb HostingHosting hizmetleriKimdir bu Korax?[Bu mesaj Korax tarafından 16 Aralık 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Unutmadan ankaradayım.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 çok pahalı deilmi 270 dolar...bi arkadaşım arıyor gerçi bi soriym ama veremez eleman heralde...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Çok pahalı diye tutturuyosunuz ama gitarın sıfırı zaten 355 $ Ben 270 $'a satıyorum ama yanında 40 $ değerinde Gigbag veriyorum. Tellerde D'Addario yani,ve bütün ayarları yeni yapıldı. Bas gitar bu yani 100 $'a bass'mı almayı düşünüyosunuz. Enstürmana verilen hiç bi paraya acımamak lazım. Ben bunu verip 1100 euro bayılıp Yamaha TRB-1006 alıcam. 270 $ neki yani.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? [Bu mesaj Korax tarafından 18 Aralık 2004 06:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 260 $ oldu.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 e beş telli almıcak mıydın :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 5 telliden vazgeçtim. Aslında RBX 375 alacaktım.Ama TRB 1006 görünce fikrim değişti.Enstürman için hiçbişekilde paraya acımam abi.Daha 1.5 sene önce obua aldım 6000 euro bayılarak :D Bass'a 1100 euro vermişim çokmu.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 250 $[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 masalla diyim[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ehe masallah ne alaka :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Burda ben şansın yok gibi turkrock.com forumlarında dene şansını orda muhtemelen satarsın fiyat gayet iyi aktif manyetikli alet hem cillop gibi işte[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Orayada yazdım zatende müşteri buldum. 15 ocak gibi satıcam bi arkadaşa.Hipnenin biri beddua etti heralde,dün sahneye çıkmadan 10 dk önce sol teli koptu :D Alıcağım gitarda belli oldu,istanbulda sağlam bi elemandan Cort A6 alıyorum.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hayırlı olsun o zaman ben göz dikmistim ama veriomussun birisine :P[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 E napalım, 270 e veriyorum alan yok 250 ye kadar indim işte :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 cort a6 iyidir. mighty mite manyetikliyse fiyatta indirim iste.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya hastasıyım burada alakasız yorum yapanların arkadaşın ilan verdiği gitar da yanındaki gigbag'le 300$'a bile alınır.. alakasız yorum yapıp satışları baltalamayın, ukalalık hiç yapmayın şurada..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: horacegoesskiing, 03 Ocak 2005 14:29 tarihinde demiş ki: cort a6 iyidir. mighty mite manyetikliyse fiyatta indirim iste. Bartolini manyetikler,ama EMC takmayı düşünüyorum üzerine. Güzel alet,istanbula 1 kere gelmedim ama sanırım bunu almak için geliyorum.700 YTL iyide fiyat A6 için :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Alın artık sunuda kavusayım A6'ya ya anaa :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 230 $ oldu fiyat.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Milyon olsaydi almistim :)[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 aslında bi hesaplasam dur bakalım belki uygun bi milyon fiyatıda olabilir. *!Hesaplamaya başlar*[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Gitarı satmıyorum :D Acil bi para biriktirme durumuna girdim. Emitasyon Fodera yaptırıyorum. 1500 $'a patlıyo,ama EMG manyetikler ve bütün herşey istediğim şekilde. Elimdeki paraylada ekipmanı şöyle bi yenileyeceğim. Gitar okadar rahat,okadar güzel oluyorki... İstediğin her parçayı kendin seçiyosun,ve kendi standartlarına göre bi foderan oluyo :) Sadece gitar(üzerinde hiçbirşey yok,sırf gitar) 1000 $ Kulaklar(dilediğimiz kalitede,renkte) 75 $ Eşik(dilediğimiz kalitede,renkte) 75 $ EMG Manyetikler + Eq + Elektroniği 350 $ Toplam 1500 $ ediyo. İşte gitarın resimler :D İşte bu benim olacak :D Tek farkı,EMG single manyetikler ve 6 telli yerine 5 telli olacak.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax[Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ööm abartmıssın..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 heh. imitasyondan çok şey bekliyosun. kime yaptırıcaksın?[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 izmirde bi ustaya yaptırıyorum. Horace emin ol o gitarı eline alıp denesen böyle demezdin :) Elbette gerçek bi foderanın yerini tutmaz,ama neredeyse diyim :) harbiden iyi alet yani.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar