Neron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu kadar sorunlu bir işletim sistemi olamaz.Pc acaip yavaş 2 kere formatladım gene yavaş gene yavaş.Bilgisayarıma tıklıyorum 30 saniyeden önce açmıyor birkaç kişiye sordum yama filan dedi.Sorun nerde ? Ne yapmalıyım ?[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 en yakin bilkom yetkili saticisina gidip bir mac almalisin :D[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 o ne ? ne işe yarar ?[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 başlat programlar donatılar sistem araçları disk birleştiricisi[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 işletim sistemine laf etmeden önce o işletim sisteminin üzerie kurulduğu sisteme laf etmekle başlasan ??? MY computer'a kliklediğinde yavaş açiliosa bunu sebebi HDD'nin eski olmasi , veri yolunun az olmasi , ramin az olmasi , cdrom vb aletlerin içinde okunamaz durumda bir cd olmamasi gibi bi ton olasilik var ... 2 sene oldu nerdeyse XP ye en son format attiğimda , PC'm hala hızlı , üstelik hiç de süper bi sistemim yok[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Pcyi alalı bir ay oldu 512 ddr ram var ee ?[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: arcane, 22 Ocak 2005 15:00 tarihinde demiş ki: başlat programlar donatılar sistem araçları disk birleştiricisi ben yeni formatladım diyorum?Okumadan post atıyorsunuz.[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Neronn, 22 Ocak 2005 15:06 tarihinde demiş ki: Pcyi alalı bir ay oldu 512 ddr ram var ee ? bu tarz bi tutumla burada fazla yardim alabileceğini sanmıyorum , en azından benden değil .. yinede dediklerimi bi daha oku 1 sürü olasailik yazdim oraya[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Orda yazdıklarının hepsi iyi yani 1 aylık pc.Ramdede bir sorun yok[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Birde ekliyeyim pc kendini 1 dakila içinde kapatacak falan filan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bilgisayarına virus bulasmıs olabilir sasser gibi bisi felan 1dk icinde bende bu yuzden kapanma sorunu vardı cunku bir ara heh sen en iyisi bir mcafee kur tarat[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Neronn, 22 Ocak 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Birde ekliyeyim pc kendini 1 dakila içinde kapatacak falan filan diyor adsl kullanıosun ozmn update et[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 işlemcin yetersizdir muhtemelen.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Neronn, 22 Ocak 2005 15:07 tarihinde demiş ki: said: arcane, 22 Ocak 2005 15:00 tarihinde demiş ki: başlat programlar donatılar sistem araçları disk birleştiricisi ben yeni formatladım diyorum?Okumadan post atıyorsunuz. iyi de format değil ki o ... Onu yap bir rahatlama olur pc de[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Neronn, 22 Ocak 2005 15:06 tarihinde demiş ki: Pcyi alalı bir ay oldu 512 ddr ram var ee ? sen bu uslubla daha çok beklersin koçum...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 O problem xp de otomatik bulasan WORM adli zimbirtidan kaynaklanir. bilgisayarcida halledebilirsin yada 60 saniye icinde onu silicek programi yuklemen lazim :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 git slackware kur. madem sevmedin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Guzin_Abla, 22 Ocak 2005 18:57 tarihinde demiş ki: said: Neronn, 22 Ocak 2005 15:07 tarihinde demiş ki: said: arcane, 22 Ocak 2005 15:00 tarihinde demiş ki: başlat programlar donatılar sistem araçları disk birleştiricisi ben yeni formatladım diyorum?Okumadan post atıyorsunuz. iyi de format değil ki o ... Onu yap bir rahatlama olur pc de format atılınca o sorun ortadan kalkar. hatta bir diskteki ya da partitiondaki tüm dosyaları önce başka bir diske aktarıp sonra tekrar eski yerine aktarsan yine kalkar o sorun ortadan. disk birleştirme olayı bir dosyanın parçalarının hdd üzerine tek parça yazılmaması halinde oluşacak performans kaybını engellemek içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Darklight1903, 26 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: O problem xp de otomatik bulasan WORM adli zimbirtidan kaynaklanir. bilgisayarcida halledebilirsin yada 60 saniye icinde onu silicek programi yuklemen lazim :P başlat çalıştır kısmına "shutdown -a" yazıp tamam derseniz 1 dk içinde hadi lan bastır .. hadi yüklendi çalıştır :p gibisinden bir atraksiyona gerek kalmaz. zira kapatma işlemi sonlanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 birde hired_gun'a hak vermemek elde değil tabi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İnternete bağlanmadan anti virüs yükle nete bağlan sp2 yükle arada yine o 1 dk olayı gelirse arkadaşın dediği gibi shutdown -a yap. Yardım etmeye çalışanları da tersleme lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar