Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanim Hakkında Bİr Sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar 2 Monıtor Denedım sanırım kasaadan ama herhangı bır web sıtesı veya program veya belgelerım fln actıgımda monıtor ayarları bozuluor başlat çubuğu 2 cm yukarı cıkıor yane yanlar fln monıtor ayarları bozuluor ve kac kere format attım teknık servıse yolladım ( GOLD ) hala cozum bulunmadı bılen varmı acaaba yadda yardım eddebılıcekk
Mesaj tarihi:
benim 5 yıllık monütörümde sol tarfatan içe doğru göçüyor ama herhalde eskidğinden
teknik servise götür garantisi bitmediyse
birde yanında cep tel vs. açıksada olabiliyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
2 monitorun ayarlari karismistir
direkt acarsan 2 monitor ayni cozunurluk ve tazeleme ile calisir. hangi monitor iyiyse o calisir digeri sicar. Ayarlari yapip cozunurlugu dusur.
Mesaj tarihi:
bina disinda binaya yakin elektrik diregi varmi?
ayrica monitorun fisi kasayami takili yoksa 3lu prizemi ? eger 3lu prize takili ise cikar tek basina binadan gelen direk fise tak.yani topraklama gerekli.arti olarak deguss yapmayi unutma[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mesaj tarihi:
belki klavyede veya monitorun bi yerinde eski ayarlara fdon gibi bisey vardir ona basiyor olabilirsin . sacma gelebilir ama olur olur yani :)bide degauss yap. artik ayni seyi yapiyosa baska yerden al golddan alma :P[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
  • Yeni Oluştur...