Gursu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Arkadaşlar 2 Monıtor Denedım sanırım kasaadan ama herhangı bır web sıtesı veya program veya belgelerım fln actıgımda monıtor ayarları bozuluor başlat çubuğu 2 cm yukarı cıkıor yane yanlar fln monıtor ayarları bozuluor ve kac kere format attım teknık servıse yolladım ( GOLD ) hala cozum bulunmadı bılen varmı acaaba yadda yardım eddebılıcekk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bilen yokmuu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yaninda manyetik alan olusturan speaker televizyon ve onemlisi disarda elektirik diregi varmi[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 TV VAR 1 metre ılerısınde sonraaa modem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 benim 5 yıllık monütörümde sol tarfatan içe doğru göçüyor ama herhalde eskidğinden teknik servise götür garantisi bitmediyse birde yanında cep tel vs. açıksada olabiliyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Arkadaşlar yok gene arayı 2 metre yaptım gene ole oluor off neden pekı sızdede olemı oluordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Abı bunun bı cozumu olmalii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 2 monitorun ayarlari karismistir direkt acarsan 2 monitor ayni cozunurluk ve tazeleme ile calisir. hangi monitor iyiyse o calisir digeri sicar. Ayarlari yapip cozunurlugu dusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 pardon yanlis okudum 2 monitoru ayni anda taktin sandim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bina disinda binaya yakin elektrik diregi varmi? ayrica monitorun fisi kasayami takili yoksa 3lu prizemi ? eger 3lu prize takili ise cikar tek basina binadan gelen direk fise tak.yani topraklama gerekli.arti olarak deguss yapmayi unutma[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 belki klavyede veya monitorun bi yerinde eski ayarlara fdon gibi bisey vardir ona basiyor olabilirsin . sacma gelebilir ama olur olur yani :)bide degauss yap. artik ayni seyi yapiyosa baska yerden al golddan alma :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Farklı ekran kartı veya farklı sürücü denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar