Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Aynen, ben de sinir hastası oldum bıraktım. Devamlı partide en yüksek mmr'li adam olmaktan bıktım. Kafayı yemeye yakın bir maçta bizim takıma -38 (EKSİ) mmr'li adam geldi. Ne kadar uğraşırsan uğraş bir işe yaramıyor. Tek avuntu maçların kısa olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 beyler yeni başlayanlar ne halt yesin, 5 cümle yeterli thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 valla gelin discord'a paticik kanalına biz 5 kişi falan toparlanıp oynuoruz, fazla kişi gelirse bölünürüz veya başka bir grup kurarsınız. Ben de hiç bir zaman tek başıma girmiyorum. Çok nadir bir quest bitireceksem veya bir hero deneyeceksem belki tek başıma giriyorum. Ama %99 pati tayfa ile giriyorum. Öle keyifli oluyor. hem sohbet muhabbet. hem de adam dövme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 yarınki patchle mm improvementlar geliyormuş bir de abi /paticikden böyle MMR ÇOK RERÖRÖ diyen adamla oynuyoruz sonra 14 death johannayla falan bitiriyor oyunu, yani kusura bakmasın mmr ona hep kötü zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=sSe84wKrCMc leoric yeni skin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yeni başlayan varsa benle iletişime geçsin beraber oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 lunara baya uyduruk(muş) gallop hedesinden dolayı doğru düzgün stutter-step yapılamıyormuş, hareket ettiğinde çok fazla damage kaybediyormuş dash yok escape yok stealth yok hatta bolt bile yok ama nova-valla kadarmış hp gerçi düşünülenin aksine wisp çok işe yarar bişey çıkmış ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 aldim lunarayida bakamadim daha pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Xeph said: lunara baya uyduruk(muş) gallop hedesinden dolayı doğru düzgün stutter-step yapılamıyormuş, hareket ettiğinde çok fazla damage kaybediyormuş dash yok escape yok stealth yok hatta bolt bile yok ama nova-valla kadarmış hp gerçi düşünülenin aksine wisp çok işe yarar bişey çıkmış ehuehue dün Grubby'nin live streamini izledim Lunara ile . Atlayıp zıplayıp sürekli poke modundaydı çok net oynadı. O da hatta alıştım sanırım oynayışına falan dedi, ve herif en çok killi en çok damage'ı yaptı farkla. O yüzden farklı bir oynayışı var, stutter step değil de. bir atla vur bir geri kaç bir atla vur bir geç kaç şeklinde ceylan gibi atlayıp zıplıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 abi grubby, pls medic acayip op şuna bak nasıl milleti ayakta tutuyom derdi, medic açık ara en gimped support oldu, turnuvalarda sçtı batırdı falan chogal süper mana yok 15 kişiye saldırdım kaelthasdan fazla damage yaptım derdi, chogal %35 win ratelerde gezdi, blizzarddan adam çıktı hakkat underwhelming vallaha bufflayacaz dedi falan redditde grubbyi kıstas göstereni downvotelara boğuluyorlar hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kiti hiç beğenmedim, greymane daha zevkli bişeye benziyor, onu bekliyorum. bakalım umarım çok uzun sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Xeph said: abi grubby, pls medic acayip op şuna bak nasıl milleti ayakta tutuyom derdi, medic açık ara en gimped support oldu, turnuvalarda sçtı batırdı falan chogal süper mana yok 15 kişiye saldırdım kaelthasdan fazla damage yaptım derdi, chogal %35 win ratelerde gezdi, blizzarddan adam çıktı hakkat underwhelming vallaha bufflayacaz dedi falan redditde grubbyi kıstas göstereni downvotelara boğuluyorlar hahah olm sen demişsin kaçamıyor, kötüymüş stutter step yapamıyormuşsun hemen ölüomuş vs. vs. ben de diyorum ki Grubby streaminde bu şekilde oynadı, güzel oldu. Grubby i kıstas göstermek değil ki. Ha deseydim Grubby oynadı ama o oynamasına ramen bi bok yapamadı, çok kötü demek ki Lunara. O zaman olur kıstas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Grubby gerçekten iyi bir oyuncu hacılar. Hero kötü de olsa adam oynuyor yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Grubby eski sc oyuncusu aynı zamanda eu nun yetiştirdiği nadir yeteneklerden de hiç adam akıllı bi takıma girememişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Grubby eski starcraft oyuncusu aynı zamanda eu nun yetiştirdiği nadir yeteneklerden de hiç adam akıllı bi takıma girememişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 özellikle takıma girmedi hiç grubby. hangı takıma istesek kore takımları dahil rahat girerdi. Takım dısından personal sponsorlar cok daha iyi para getiriyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Yeni hero akıyo ya tam anlamıyla assasin diyemem ama oldukça başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Grubby çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Grubby çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 iyi veya kötü olduğu tartışılmaz ama yayını çok bilgilendirici. her hero talent hede hödö hakkında doğru/yanlış bi şekilde bilgi veriyor, ve izlemesi hoş. ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Grubby hayatta mı ya efsane warcraft 3 oyuncusuydu. Orclarla korelilere kafa tutabilen nadir oyunculardan. Sonra sc ye geçtiğini duymuştum şimdi de hos oynuyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 said: lunara speaks murloc when murky is on her team https://clyp.it/w3u1d2d5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ahaha keske oyunda duysaymısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 abathur ne zevkli be. farkli bi oyun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 graymane gelmiş hem ranged hem melee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar