serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Sadece kasa olacak. Varsa böyle ofis programlarını çalıştıracak ve internete girmelik bi kasa lazım Ankara'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 İkinci el kasa dolu gittigidiyor. Al bi tane 250 TL ye felan.Sıfır değmeyebilir 100 TL ye alıp sıfır bi HD de alabilirsin eğer veri güvenliği öönemliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 GG'ye güvenemiyorum ya. Buradan çıkarsa iyi olur yoksa DH'ye bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 gg de güvencek bir şey yok abi gerekirse gider bakarsın denersin internet kafeler felan ozellikle cılgın gibi satıyor 2 3 senede bir kasa deiştirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 abi ben de boyle aldim bak Bone hakli, Facebookta ikinci el esya alim satim gruplari oluyor P4 2GB ram, 250 gb HDD olan pc yi ekran dahil 150 TL'ye aldim. guzel yani, sadece dedigin islemler yapiliyor, koydum musteri bilgisayari olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar