Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Arkadaslar ilk betadan ve oyundan haberim olmadıgı için kaçırdım..Clientim yok ve bu telekom gazabı yüzünden de clienti çekmek ölüm :( Sizden ricam adresimi versemde bana cdye çekip clienti yolluyabilicek arkadas var mı? Kargo ve cd paralarını karşılarım..Arkadaslar bana böle yardım edecek arkadas var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 aynı sorun bende de var geçenlerde indiriyorum clienti 1.5 gb ta falan pc kilitlendi 1 gb ı gitti sonra bişiler yaptım hepsi gitti.ertesi gunde aynısı oldu 400 mb indirmiştim onlarda gitti sinirlendim bir dahada indirmeye ugrasmadım.yardımsever bir arkadaşımız varsa bize kargoyla yollayabilir mi?ücretler falan tabiiki bize ait.cd paralarınıda verebiliriz..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 evet arkadaslar çok seviniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 nerde oturuyosunuz?[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben Çanakkale de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben istanbul / pendik[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hu Hu arkadaslar lütfen yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 foot arkadaşla bizim evlerimiz baya yakınmış ben ondan alıcam allahın izniyle yarın :) sonra çekip yollarım sana ama kargoyla nasıl esya yollanır hiçbir bilgim yok :) özelden konusalım istersen acık adresini falanda yazarsın hem..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tamam çok sevinirim arkadasım özelden msni veriyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yahu satıyorlar bizim burada US Client'ini DVD olarak. 5-10 milyon bir ücret arası alabiliyorsunuz. Benim bir arkadaş bu konulardan biraz uzak olduğu için DVD'yi görünce hemen atlamış, ben de ondan otlandım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar