Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP Uzmanları


MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Evet bir iş için php bilen ve hatta uzmanı arkadaşlar lazım. Bugüne kadar çalıştığım arkadaşların yanısıra yeni insanlarlada çalışmak istiyorum. Kendine güvenen, referansları olan lütfen özelden benimle iletişime geçsin..[signature][hline]AAL'05
Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
- Saçma Lama
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iş ne?
Bir internet sitesi, emulasyon sitesi.. Dev bir arşiv var php ile dosyaları tek tek okutucaksın db ye gidriceksin ki sitenin yan bir çok özelliği var sadece bu değil.. Çok kabataslak şekilde böyle diyebilirim. Anlatmaya kalkışsam uzun sürer, projelendirdim bi sürü sayfa tuttu.

ne nitelikte insanlar arıyorsun? (uzman pek iyi bir tanım değil)

Kendine güvenmesi ben işin altından kalkarım dedikten sonra kalkabilecek bir insan... Yarı yolda bırakmayacak ve bundan sonrada bir çok projeye 4 nala koşabileceğim ! en önemlisi güvenebileceğim! bir adam.. Hayatta ne kadar kakara kikiri olursa olsun iş disiplininden ödün vermeyecek yani benim gibi :P bi adam..

ücret karşılığı mı?

yok babamın hayrına.. tabii ki ücret karşılığı :)

ne kadar süre ile?

artık deadline'ı oturup beraber koyacağız coder ile. Ne kadar süreceğini coder daha iyi bilir tabii ki ama 3 ay dese tamam 3 ay demiyeceğim.. Makul zamanlar olacak..

ben kimim?

ahha iyi

kim ben mi?

ahahahha bu daha iyi :)[signature][hline]AAL'05
Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
- Saçma Lama

[Bu mesaj nedanko tarafından 13 Ocak 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bir sorundan dolayı yaptırılcak kişi değişti ve proje 4-5 kişiye daha yollandı. 1 hafta içinde yaptırılcak kişi tekrar seçilecek şu an 4-5 kişi var elimde, hem referansları hemde verdiği fiyata göre seçim yapılacak.
Eğer projeyi göriyim bi fiyat veriiym diyen varsa benle özelden iletişime geçsin. Geçerken emailinide atsın ki projeyi yolluyum..[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...