benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 monster al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 @kzpmaza Valla haklısın hiç düşünmüyordum ama bunun tipi çekti nedense. Aradaki 4GB Ram ve daha yavaş HDD'ye değmez mi dersiniz? @benjani Gerçekten monster'ın tipinden hoşlanmadım. Asla şekilci biri değilim fakat biraz şık durması tercihim. İstanbul Bilişim nasıl bir firma? Güvenilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Bu gece yalan olduk artik. Asus'un 2 modeli arasinda kaldim. Bu 2'sine SSD takmak mumkun olur mu gerekirse cd yi iptal edip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 olur her türlü. hdd ve ram e bakma zaten laptop alırken ya. N55 al ssd ve ram sipariş ver yanında da geldiği gibi tak kullan işte. 3500 e seni 5-6 sene rahat götürür o laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Cdrom u SSD olarak kullanabildiğin şöyle bir aparat var. Çoğu teknomarkette bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Tyrael said: Bu gece yalan olduk artik. Asus'un 2 modeli arasinda kaldim. Bu 2'sine SSD takmak mumkun olur mu gerekirse cd yi iptal edip? N55 alırsan ebrar n11 ya da istanbulbilişimden alma burdan al pcdepo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 istanbul bilisim kadar kolpa bi yer yok yurtdısıyla aynı fiyat verip diger marketleri kazıkcı gosteriyor baska bi ise yaradıgı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Selamlar, Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Biraz evvel siparişi verdim. Şu modeli aldım; http://www.pcdepo.com/asus-n550jk-cn167d-notebook Son ana kadar istanbul bilişimden almayı düşünüyordum, ekstra ilgisi ve yanlışımdan döndürdüğü için kzpmaza 'ya ayrıca teşekkür ederim. Hepinize iyi günler, iyiki varsın paticik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Hadi bakalım hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 hayırlı olsun güzel tercih yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 asus candır gerisi heyecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Sağolun =) Son bir soru ile rahatsız edicem sizi kusra bakmayın. Üründeki HDD benim için çok büyük. Mevcut bilgisayarımda SSD var ve açılış kapanış sürelerinden çok memnunum dolayısılya bu yeni aldığım cihaza da takmak istiyorum. Şu ürün bana yeterli: http://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-520mb-350mb-s-sata3-2-5-ssd-sdssda-240g-g25-p-BD803209 Mevcut HDD'yi söküp bunu takabilir miyim uyar mı? Yoksa ne tavsiye edersiniz? CD-ROM'u söküp de takabilirim eski makinemde olduğu gibi ancak ASUS garantili olarak bu servisi vermiyormuş. 2 senede garantiden çıksın istemiyorum açıkçası. Şimdiden teşekkür ederim yine, iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 abi şimdi bendeki kasada hdd çıkarıp ssd takmak çok kolay çünkü hdd ve ram olan bölüm en altta ve kapagı ayrı. sendeki kasa farklı, biraz vida söküp takman gerekiyo o yüzden. yapılmayacak şey değil, %99 garanti dışı da kalmaz laptop. ama yine de ankara ya da istanbul'daysan riske girme ssdni al git servise taksınlar. N55 SSD Montajı şurda adım adım göstermiş kendine güveniyosan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 m-sata taksana, 2-3 tane portu vardır anakartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Abi müthişsin ya bir ara geleyim de Google kullanmayı öğretiver bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 m-sata portu hiç yok maalesef anakartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 o zaman youtube'dan izle montajı, kolay zaten http://www.youtube.com/watch?v=E2MRiHuGF_E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Tekrar selamlar, Oha benjani çok teşekkür ederim. SSD siparişini de verdim umuyorum ki ikisi beraber yarın gelecekler. Şimdi önümde tek sorun kaldı ve tabi ki size ihtiyacım var eheh. FreeDOS'la geldiğine göre içine Windows yüklemem gerekecek. Windows 7 alayım 10'a upgrade ederim dedim. Fakat inanılmaz yüksek ve saçma fiyatlar var. Biraz araştırınca sadece product key alabildiğimi gördüm. Bunlar güvenilir midir? Benim makinemde işe yarar mı? Öyleyse nerden alabileceğim konusunda fikir verirseniz çok sevinirim. Tekrar tekrar çok teşekkürler, iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 demek ki google kullanmayı bilmiyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Yok sizler kadar bilmiyorum anlaşılan sayın captain obvious. Önceki postlarda bana öğretin demişliğim bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 forum.paticik.com bu arkadaş hala satıyo sanırım al işte burdan hem ucuz hem her türlü desteği sağlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Aslansın kzpmaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ipad pro al işte,çıkan laptopların bilmem kaçta kaçından hızlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Tekrar selamlar, Makineyi aldım ssd'yi takabildim kendim sayenizde. Gayet güzel çalışıyor. Fakat şöyle bir problem var. Borderlands 2 yükleyeyim dedim. Biraz da grafikleri zorladım. Kontrol ettiğimde cpu'nun 92 dereceye kadar çıktığını gördüm. Cihaz kapanmadı performans da düşmedi ama ısı bana yüksek geldi. Bu vesileyle tekrar teşekkür de ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Tyrael said: Tekrar selamlar, Makineyi aldım ssd'yi takabildim kendim sayenizde. Gayet güzel çalışıyor. Fakat şöyle bir problem var. Borderlands 2 yükleyeyim dedim. Biraz da grafikleri zorladım. Kontrol ettiğimde cpu'nun 92 dereceye kadar çıktığını gördüm. Cihaz kapanmadı performans da düşmedi ama ısı bana yüksek geldi. Bu vesileyle tekrar teşekkür de ederim. http://www.vatanbilgisayar.com/shield-12--17-aluminyum-notebook-sogutucu-2-port-usb.html Soyle bisi al.Kasasi mutlaka aluminyum olsun.Isi iletimi icin sart.Plastik olanlar rezalet.Oyun oynarkende aletin altinda mutlaka dursun bu meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar