Berk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Selamlar herkese, Elinde X-files Seasons 1-9 olan kimse var mı şu önümüzdeki LAN Party'e gelecek? Eğer olan birileri varsa benle irtibata geçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bende yok ve partye gelmemicem fakat Season 1'den 9'a kadarmı yoksa sadece 1 ve 9mu ıstıyosun. Eger hepsini arıyorsan o seasonların hepsıne sahıp adam bulmak kolay degıldır :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Valla hocam.. eğer gerçekten hastasını bulursan :) ehu mesela benim Stargate ve Star Trek hastası olduğum gibi :D Stargate'in HER bölümü.. Amerika'da daha gösterime girmeyenler dahil + Star Trek Enterprise, DS9, TNG her bölümü bulunmaktadır :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 olan biri varsa burada bir başka istekli kişi var...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ya ben bişi soracam. Şu an cnbc'de hangi sezonda xfiles ? Bir oyuncunun ismimi bulmam lazm da.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 4. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 her sezonda atıyorum 30 bolum olsa 9 sezon 270 bolum olur. hangi dvdye sıgacak bu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ehr sezonda 20 bölüm var her sezon tek ddye sığıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hmm cokmus.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Aradığım kişinin ismi Laurie Holden Hatunu gördüm lan bu hangi diziydi diye düşünmeye başladım birden. Halbuki yanında mulder var. Gözlere hasta oldum.[signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 26 Ocak 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 arada bir cikiyo o kadin, muldera bilgi veriyo falan[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar