Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gmail

Killer

Öne çıkan mesajlar

ya bu fikik gmail kafasına göre mail mi siliyo trashten? bazen sildiğim aradığım mailları falan bulamıyorum hiç. önemli bi mail var bulmam gereken yok şuan. reply atmıştım sent klasöründe de yok. kaçıncı defa başıma geldi. shift del tarzı bi silme mi yapıyorum bilmeden nedir
Sosyal ağlarda paylaş

More * All Mail diyip baksana bi de. Bazen hiçbir klasörde bulamadığın mail orada çıkabiliyor, "kategorisiz" gibi mailler de var herhalde bir şekilde.

Bir de her gönderdiğin mail tek tek Sent'te durmuyor Outlook gibi, Inbox'tan conversation olarak girmen gerekiyor. Onu sildiysen tüm cevaplar uçmuş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

trashde duran mailleri x ay (kaçtı hatırlamıyorum) geçince siliyor diye biliyorum ben ama?

edit; buldum 30 günmüş

To delete an email, open or select the message and click the Trash icon . In case you change your mind and want to un-delete them, deleted messages stay in the Trash folder for around 30 days. After that, they'll no longer be user-recoverable.
Sosyal ağlarda paylaş

ya 4 5 gün önce geldi ya. bide sıkıntılı bi durum

oxford session vardı 3 günlük. kayıt oldum ona. 1 ay önce falan. 3 gün önce seat yok diye mail gledi. ben de geri mail attım kayıt olduğumda vardı ama neyse falan diye. şimdi öğreniyorum ki €250 fine varmış kayıt olup gitmessen

kıllandım şimdi niye gelmedin falan derler. proof yok elimde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...