Killer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ya bu fikik gmail kafasına göre mail mi siliyo trashten? bazen sildiğim aradığım mailları falan bulamıyorum hiç. önemli bi mail var bulmam gereken yok şuan. reply atmıştım sent klasöründe de yok. kaçıncı defa başıma geldi. shift del tarzı bi silme mi yapıyorum bilmeden nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 More * All Mail diyip baksana bi de. Bazen hiçbir klasörde bulamadığın mail orada çıkabiliyor, "kategorisiz" gibi mailler de var herhalde bir şekilde. Bir de her gönderdiğin mail tek tek Sent'te durmuyor Outlook gibi, Inbox'tan conversation olarak girmen gerekiyor. Onu sildiysen tüm cevaplar uçmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 yok abi silmedim bişey ya. inboxdan sildim sadece bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 trashde duran mailleri x ay (kaçtı hatırlamıyorum) geçince siliyor diye biliyorum ben ama? edit; buldum 30 günmüş To delete an email, open or select the message and click the Trash icon . In case you change your mind and want to un-delete them, deleted messages stay in the Trash folder for around 30 days. After that, they'll no longer be user-recoverable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ya 4 5 gün önce geldi ya. bide sıkıntılı bi durum oxford session vardı 3 günlük. kayıt oldum ona. 1 ay önce falan. 3 gün önce seat yok diye mail gledi. ben de geri mail attım kayıt olduğumda vardı ama neyse falan diye. şimdi öğreniyorum ki €250 fine varmış kayıt olup gitmessen kıllandım şimdi niye gelmedin falan derler. proof yok elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 e tekrar mail at, bana seat yok dediydiniz confirm plz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Killer said: inboxdan sildim sadece bikere. İşte onu diyorum, conversation olarak tutuyor Gmail mailleşmeleri, gelen maili sileyim de benim 3. attığım reply dursun gibi bir mekaniği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 mail geldi, reply attım. conversation olduğu için onu sildin gg mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Evet ama gidip Trash'i de boşaltmadıysan ve 4-5 gün geçtiyse hala duruyor olması gerekir, arama fonksiyonunu ve All Mail'i dene, oralarda da gelmezse kesin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 bulamadım daneyse listede değilmiş adım. sağlam da bi session olcaktı da neyse artık napalım tşk beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar