Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigaraya neden başladınız?

-007-

Öne çıkan mesajlar

Daha bu sene bi aile dostumuz akciğer kanserinden (30 senedir falan içiyordu) öldü.. Hemde yavaş yavaş, öleceğini bile bile yaşadı son günlerini..
Ölmeden 2 gün önce yataktan kalkacak hali yoktu ama 1 gün kala birden kendine geldi ve beni biraz dolaştırın dedi(insanlara ölmeden önce verilen bir hediye bu, bi süreliğine iyileşir gibi oluyorlar).. Ertesi sabah vefat etti..
Bu yaşıma kadar başlamadım her ne kadar bütün arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım içse bile.. Bu ölümü gördükten sonrada başlayacağımı zannetmiyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

geceleri içmeye fln giderdik bodrumda yazın
öle ortam olunca fln içerdim sabah içmezdim hiç
sora yavaş yavaş sabahta içmeye fln başladım vs vs..[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

walla keyif insaniydim biraz,lisedeyken bi arkadasimla sarap alirdik yanindada bi dal sigara..bi sene flm bole gitti sonra icmek istiyorum dedim paket flm aldim,aslinda sacma oldunu yada zararini bile bile..babam 30 yillik sigara tiryakisiydi,küfür ede ede biraktirdim zamaninda,simdi ayni halti ben yapiyorum,biliyo ve o benden daha üzgün ama asla benim ona yaptigimi bana yapmadi,bekliyo sanirim sigaradan nefret eden cocugu 17sinden sora neden sigaraya basladi ve hala kendini neden kontrol altina almiyo..ama birakmayi deneyipte iki gun sonra basliyanlarda deilim en azindan,birakicam kendimi hazir hissedicem ve birakicam daha büyügünü kontrol altina aldim bunuda alirim(bu bi yanilsama cümlesi digil,kendimi taniyorum,yurt disindayim ve sevdigim herkesden ayriyim biraz siginak gibi suan ama bu degisicek..)
yine cenem dustu,herkesden uzak olunca insan bole oluyo heralde,belki uzakda olmakla ilgili bi topik acilir bigun..
bide icmeyelim iste su meledi(desekde cnm cekti gidiyorum..)[signature][hline] take away the world,pity your demise...
And I cry..
Sosyal ağlarda paylaş

siyah bi sigara vardı o zmn ne oldugunu bilmiyordum çukalatayı flndı(captain black oluyor kendileri)çok güzeldi hep filtreyi yalıyordum fln.kendime söz verdim bidaha yapmiycam die ama söz havada kaldı gunde 1 paket[signature][hline]S.Wraith

[Bu mesaj stormeagle tarafından 24 Ocak 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sigarayi icince bi mok olacaz zannettik, adam olucaz, sozumuzu dinleyecekler sandik, ozentilikten baska hic bi sey de degilmis simdi gecmise bakinca. Hic bi faydasini da gormedim yillarca oksurup durdum....Neyse ki, buyuk ugraslar sonucu 2 sene once birakabildim, bi daha da hayatta elimi surmem, anlamsiz ve sacma bi olay, bi yigin da para kaybettik ustelik... Icenler biraksin, icmeyi dusunenler varsa da hic baslamasin, cok aptalca bir vakit ve para kaybindan baska bi sey degil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 24 Ocak 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
çok şükür hiç denemedim , inşallah denemeyeceğimde

bende hiç içmedim daha sporcu adamım ben sigara öldürür beni koşamam =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...