Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanal kart, garanti, wow

nistnesus

Öne çıkan mesajlar

said:
Rinen, 27 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
havale eft nerden çıktı anlamadım. benim bildiğim adımlar şöyle; (yanlış varsa düzeltin)

bankaya git yeni hesap için başvuruda bulun(para alınmıyor bunun için)

hesabın açılsın. garantinin sayfasından bu hesaba bir sanal kart çıkar.

hesabı açtırdığın şubeye gidip parayı hesabına yatır.

sonra yatırdığın parayı internetten sanal kartına transfer et.

benim aklıma gelen bi soru var. oyunu dolar yada euro olarak alacağız. parayı hesaba dolar yada euro olarakmı yatırmak gerekiyor yoksa türk parası olarak yatırsakta oluyor mu?
ek bir soru daha hesaba ytl/yl olarak yatırdığımız paracıklarımızı hesabımızdayken mesela şubesiz bankada(internetten) dövize çevirebilecek miyiz?[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman
[ptck-alliance] Grîm Doombringer, Dwarf Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

sanal karta dolar hesabı da baglayabilir ve dolar da yukleyebilirsin, ama euro icin boyle birsey sozkonusu degil. gerci ben tr yukluyorum banka o gunku kurdan otomatik ceviriyor euro dolar ne olursa, normal kredi kartları da bu prensiple calısıyor zaten. su us de oynayanların kredi kartı problemleri icin aslında karta dolar yuklemek cozum olur mu diye merak ediyorum ama denemek nasip olmadı.imkanı ve gerekliligi olan birisi warsa bir deneyip sonucu soylesin.[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

peki almanyadaki bir bankadan türkiyedeki garanti hesabına para yatırmaya kalkarsam ne kadar havale/eft ücreti alırlar?

türkiyede bir arkadaşım benim adıma hesap açabilir mi? hesap açıldıktan sonra geri kalan herşeyi internetten halledebilir miyim?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

heh toprak biraz anlayamadım. yani biz şimdi sipariş ederken öro bazında sipariş edicez sanal kartla edicez naabıcaz yani?
tl yükliicez banka mı cevircek euro mu yüklüycez yoksa bi bok yapamıycak mıyız ;)[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 27 Kasım 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
peki almanyadaki bir bankadan türkiyedeki garanti hesabına para yatırmaya kalkarsam ne kadar havale/eft ücreti alırlar?

türkiyede bir arkadaşım benim adıma hesap açabilir mi? hesap açıldıktan sonra geri kalan herşeyi internetten halledebilir miyim?
bence aileden biri kendi adına açsın cunku sanırım senin adına açamazlar ve arkadaş ne kadar güvenilir bilemem sonucta adres vericek Garanti24 denen kart gelecek o kartla hesabından para cekebilcen. Ama hesabın açıldıktan sonra o kartla internet şubeni açıosun ondan sonrası internetten hallolur sanırım. Yollayacağın yabancı bankanın internet şubesi varsa ordan yollayabilirsin sanırım belese ama kesin bişi bilmiorum tahmin yürütüyorum[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

"garantide para yatırmak ve cekmek dısında hersey i bankaya gelmeden halledebilirsiniz" bu adamların sloganı.gerci ben istisnai birkac durum gordum ama onlar da sırf kıllıgına yaptıgım seylerdi :) dolar almak falan gibi seyler tabiki war.hatta bankada yapıldıgını bilmediginiz birsuru seyi yapabilirsiniz. hesap actırırken kimlik fotokopini ve imzanı istiyorlar. internetten basvuru yaparsan hesap icin sanırım senin durumunda (mirage) sorun cıkabilir cunku internetten doldurdugun formu kurye ile adresine getiriyorlar ve emin degilim ama sanırım 1. derece akraban olmayanlara teslim etmiyorlar. o uyzden arkadasın formu doldursun senin icin kimlik fotokopini faxla, ama fax ı vermeyin fax ın fotokopisini cekin, bir imza da atsın senin icin(aslında bu tarz resmi belgelerde bu sekilde davranılmasından yana degilim ama bir imza icin de Tr ye gelemezsin tabiki) ve subeye teslim etsin.internet bankacılıgı falan istedigini zaten formda belirtiyorsun.sonrası da hep internetten.yada istersen garantiye mail atıp sor, gayet ilgililer musteriyle.git haklı musteri hattınıa gir sitesinden we soru sor,kısa surede yanıt verirler.telefonunu duzgun yaz genelde ararlar.be son olarak ta almanyadan garantiye eft,alman bankasının belirleyecegi fiyatadır. ama genelde cüz-i fiyat werirer,almanyayı bilmiyorum...[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

ewet yapabilirsin. sen asagı yukarı o gunku kurdan cevir kafandan, nekadar TrL tutuyorsa at karta, adamlar dolar karsılıgını alırlar karttan.

said:
nistnesus, 27 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
heh toprak biraz anlayamadım. yani biz şimdi sipariş ederken öro bazında sipariş edicez sanal kartla edicez naabıcaz yani?
tl yükliicez banka mı cevircek euro mu yüklüycez yoksa bi bok yapamıycak mıyız ;)
[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toprak, 27 Kasım 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
ewet yapabilirsin. sen asagı yukarı o gunku kurdan cevir kafandan, nekadar TrL tutuyorsa at karta, adamlar dolar karsılıgını alırlar karttan.

"yani ben dolarla ürün satan bir siteden hesabımdaki türk liraları ile alış veriş yapabilirmiyim."

buna göre bu sorunun cevabı evet yapabilirsin oluyor. ...sağol.[signature][hline]wowowowowowo
Sosyal ağlarda paylaş

Şeytan diyor taşı topici... Üstüne bi de kitle, ibret olsun diye..

Sonra melekler geliyor, yapma eno diyor... Kırma insanları.. Sonuçta ucundan azıcık wow la ilgili bişey

Böyle bir arada, bir derede kalıyorum :p[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 27 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:

Sonra melekler geliyor, yapma eno diyor... Kırma insanları.. Sonuçta ucundan azıcık wow la ilgili bişey

Böyle bir arada, bir derede kalıyorum :p

ilgili tabiki.muhabbet nereden acıldı ki sanki, ve buradaki insanları ilgilendiren ve bazılarına faydası olan birsey. oyunl içi konularla alakalı degil belki ama oyunla cok alakalı bence ;)[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toprak, 27 Kasım 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
said:
Eno, 27 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:

Böyle bir arada, bir derede kalıyorum :p

ilgili tabiki.muhabbet nereden acıldı ki sanki, ve buradaki insanları ilgilendiren ve bazılarına faydası olan birsey. oyunl içi konularla alakalı degil belki ama oyunla cok alakalı bence ;)
aldın mı cevabını uehaea Eno bi öm ye baksana[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
garantiye gittim, sanal kart ile internetten alış veriş yapmak istiyorum dedim, vadesiz hesap açmam gerekiyor sanırım dedim, adam eğer sadece sanal kart kullanacaksanız hesap açmanıza gerek yok dedi!!! başlangıçta 50 milyon yatırmam yeterliymiş...... nasıl oluyor bu iş anlamadım, sanal kartıma para yatırmak istediğimde ne olcak?
Sosyal ağlarda paylaş

öyle şey olmaz sanal kart için önce hesap açıp sonra internetten kart için başvurmak lazım ben gittiğimde öyle dediler ama senin veya aile bireylerinin daha önceden garantide hesabı varsa dediğin gibi olabilir.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...