unK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Selamlar, Hediye olarak geldi, hiç kullanmadım.Outdoorcu değilim, sağa sola tırmanıp koşmuyorum, eskimeden elden çıkarayım dedim. Sıfırını en ucuz 1200TL olarak buldum. fotolar Fiyat: 1000TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 çok çirkin bir model,özellikle ince bileğe hiç gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 liseli saati gshock ne ara 1200tl olmuş, vayanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Tenekeadam said: çok çirkin bir model,özellikle ince bileğe hiç gitmiyor. bu arada bileğim standart bi bilek ince bile sayılabilir, fotodaki kendi kolum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 gshocklar halen varmıymış? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 unK said: Tenekeadam said: çok çirkin bir model,özellikle ince bileğe hiç gitmiyor. bu arada bileğim standart bi bilek ince bile sayılabilir, fotodaki kendi kolum :) boz ayi yavrusu gibi kolun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 aktiftablet said: liseli saati gshock ne ara 1200tl olmuş, vayanka hakketen ya ucuz diye alırdık bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 GULFMASTER ile tanışın. Yeni G-SHOCK Serisi, maceracı denizciler göz önünde bulundurularak tasarlandı ve geliştirildi. GULFMASTER hem Üçlü Sensör Sürüm 3 hem de Akıllı Erişim aynı saate uyarlanabilsin diye ilk G-SHOCK modellerini de içerir. Barometre basıncı, rakım, yön ve sıcaklık okumalarına ek olarak bu yeni modeller sizi doğal çevrenize yakın tutabilmek için Gelgit Grafiği ve Ay Takvimi özelliklerine de sahiptir. Barometre basıncındaki ani uç değişimler gösterge kolu, LCD ekran ve alarm kullanılarak belirtilir. Çift LED ışık LCD'yi aydınlatır ve aynı zamanda verileri tam karanlık ortamda bile parlak ve okuması kolay halde tutmak için saat 6'da kadran ışığı ekler. outdoorcu saati degil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar