stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 www.yonja.com gayet seviyeli güzel bir site invite verebilirim.. reklam gibi olmasin ama 80630a invite isteyen cok kisi vardi bence ondan daha güzel bir ortam[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yonja ve invite ilginç valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yuhs bi kere girmedim su siteye mrk ettim simdi nasıl bi yer :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 peki yonjadan 1 tane invite yollasana bana... 100 milyon vercem :) [Bu mesaj darkwingduck tarafından 26 Ocak 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yonja invitelımı olmus :I[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ehehh hayır tabiiki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 al iste bunlarda ayri bir ceist login olunuroyr kirk saat islemler suruyor ama ivintede oyle bir derdin yok para isteyen kim arizamisin?[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: stormeagle, 26 Ocak 2005 14:29 tarihinde demiş ki: www.yonja.com gayet seviyeli güzel bir site yüzyılın yalanı :)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 seviyeliymiş lol tipini begenmeyince birinin nası sovuyo gormedin galiba...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yonja cok bayık ya. 80630 daki ortam orda yok.msj sistemi cok yavas.sıkıyor bu da ayrıca. 80630 un cok avanatajı var bunun yanında ozellikleri forumları.cekici hale getiriyor :D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bence yonja çok dandik bir site sadece msn de görüşemediğim yakın arkadaşlarımla orda görüşüyorum başka hiç bişeye yaramıyo... ayrıca yonjada 80630 daki gibi forum yok...invite da gerek yok bildiğim kadarıyla...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar