-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bu sene arkadaşlarla zamanı denk getiremedik, hatundan filan bir kaç ay önce ayrıldık o da mümkün değil, bende diyorum ki havalar soğumadan tek başıma gideyim. yurtdışını düşünmüyorum, onu kasım aralık gibi ayrı yapacam, onun konusunu ayrı açarız zaten. ege veya akdeniz kıyısında nereler var önerebileceğiniz? konsept olarak sosyal kaynaşmalı atraksiyonlar da olur, miskinlik yapabileceğim seçenekler de. amaç gidip kafa dağıtmak, işten evden biraz uzaklaşmak. özellikle daha önce tek başına gitmiş arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 amaç skor peşinde koşmak değilse datçaya git tek tabanca takılman dikkat çekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 adrasan diyorum ben. olympos yakınlarda, gidip çılgınlar gibi eğlenebilirsin. ya da adrasan da kalıp bir allahın kulu ile konuşmadan inanılmaz dinlenebileceğin bir tatil yapabilirsin. antalya tabi şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Adrasan'ı çok övüyorlar dinlence konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 datça, kapadokya, sapanca, kuşadası, antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 silopi ? demir eksikligin kalmaz kursun gibi eser elementlerden de doyasiya faydalanabilirsin..hem de hersey dahil.. saka aman..git marmarise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar