kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 %3 fark var 850 ile 950 arasında 60 liraya değer mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 9 taksitle ikisi de ayni fiyata geliyo bana. pcdepodakini mi alayim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 donanim farklari ne peki. telden inceleyemiyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 he o zaman kesin onu al aynı fiyata neden 850 alıcaksın. kasasını araştırdın mı abi, en takıntılı oldugum şey o benim, asus genel olarak çok iyi olsa da bazı modelleri tırt oluyor. asus k53sv var bende 3 sene once aldım, gt540m ekran kartını en iyi sogutan laptop ödülü almıştı.sfsdfsdf 3 sene sonra bile internet kullanımında fan hiç çalışmıyor şu an. oyunlar da çalışıyor arada o da çok sessiz. laptop dediğin böyle olucak yoksa içinde gtx950m olsa neye yarar cayır cayır yandıktan sonra. btw asus fanboyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 SeaGle said: donanim farklari ne peki. telden inceleyemiyorum tam. pcdepodakinde 750gb hdd var sadece o farklı diğer her şey aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Aynen ben de tam bir asus fanboyum sdgsgd. Benim eski pc de senede 1 kez kompresorle sadece kanatciklari temizliyordum isinma derdi olmadi hic. O kadar yuklendigim zamanlar oldu sicak havalarda dahi, kirliyken bile hic kapanmadi. Gecen elime bi toshiba geldi havalandirma mazgallari toz tutmus komple kapanmis hava almiyor, pc resliyordu kendini. Havalandirma dizayni da cok onemli o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://www.bimeks.com.tr/urun/144658/acer-aspire-v3-772g-5421121tmakk-nx-mmcey-003-.aspx#specs panpa ben lnktekini 1 sene önce aldım. 2100 civarı ama benimki ekran kartı 4 gb bu 2gb, fakat bunda gtx950 mi ne var benim ki 750M 17'' çizim için falan iyi olur mu bilmem. ben 1 senedir kullanıyorum. performans çok iyi gerçekten oyun vs. için ısınma makul, pil ömrü oldukça iyi tek sıkıntısı tasarım bok gibi. öyle ki caps açık olduğunda ışık dahi yanmıyor ve bunun gibi küçük ayrıntılar. tekrar edeyim performans açısından çok memnunum. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 videolardan anladıgım kadarıyla kasa aluminyum değil ama plastik de değil daha sert bi madde oluyo ya ondan galba. agustosun ortasında çoğu sitede 2600 falanmış bu laptop bu arada şu an en ucuz dönemi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 SeaGle said: Adaptor girisinde temassizlik vardi, baktim catlamis bi baglanti. Kopru attim kabloyla toplarken lcd panelin soketlerine zarar verdim herhalde, ekran falan gelmiyor. Zaten 6 yillik falan, vakti geldi. Soyle 1500 tl ust limitle, fsx, csgo tf2 tarzi oyun oynatacak max, solidworks autocad fln kullanilacak, abidik gubidik problemlerle ugrastirmicak bisey ariyorum. Asus tercihimdir. Telefondan laptopa hicbir urununde sikinti yasamadim. Ama illa baska bisey onerilirse boynumuz kildan ince. Casperla falan gelmeyin ama sdf. Var mi oneriniz? ya sequo şimdi gelir, "1500 TL nedir lan, fakir misin, bende 12.000 TL lik olanı var?" diye. B)- SAMSUNG var bu dediğin fiyatta sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sequo ne ya cocuk mu eglendiricez sdf. Samsung onermiyorlar, samsung bayisi tanidik var, o direk uzak dur laptoplardan dedi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 yanlis soylemis kardes samsung laptoplar tas gibidir. r522 almistim uniye baslarken, master bitti hala calisiyo alet. edit: r522 master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 R522 vardi bende de. sanirim daha guzelini kullanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://www.istanbulbilisim.com.tr/dell-15-5000-5547-3214-notebook-fiyati,152822.html https://www.youtube.com/watch?v=pvzWXBuWvn4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 samsung iyi abi kasaları da iyi ama adamların f/p ürünü yok o yüzden bakmıyorum bile ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 benim 2.5 senedir kullandığım lep topta samsung arkadaşlar. gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kzpmaza said: SeaGle said: Simdi bunlar freedos geliyo. Benfe orjinal win7 den upgrade win8 var dvd ye yazili. Ama ben onu eski makinede win10 a update etmistim. Win10 da hardware e gore kayit oluyo bildigim kadariyla. Simdi ben o win8 i bu makineye kursam orjinal diil hatasi verir mi acaba. Ya da kurup ustune win10 upgrade alabilir miyim sfscsd pcdepo.com şu nasıl? ksaları aynı mı ikisinin de? Aldım bunu. Kötü çıkarsa bittin olm sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 hayırlı olsun bol fpsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 çözünürlük kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 SeaGle said: Simdi bunlar freedos geliyo. Benfe orjinal win7 den upgrade win8 var dvd ye yazili. Ama ben onu eski makinede win10 a update etmistim. Win10 da hardware e gore kayit oluyo bildigim kadariyla. Simdi ben o win8 i bu makineye kursam orjinal diil hatasi verir mi acaba. Ya da kurup ustune win10 upgrade alabilir miyim sfscsd ben yeni aldığım laptopa kurmuştum aynı şekilde aldığım win8'i.laptopta sorun çıktı, yenisini yolladılar.windows kurarken keyi kabul etmedi baika pc'de kullanılıyor diye.microsoft telefon numarası var, orayı arayıp telefonda yapmıştım lisansı. eski laptop'da da win7 duruyordu, win8'i kurmamıştım ona.win7'den win10'a geçirdim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 yetiyo abi çözünürlük nesi kötü. ya oyun ya da fullhd seçiceksin ikisi aynı anda 2kya mümkün değil. arkadas oyun keyfini seçti ve doğrusunu yaptı.asdas ayrıca nette dolaşmak da zevksiz 15 inc full hd laptopta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 benjani said: SeaGle said: Simdi bunlar freedos geliyo. Benfe orjinal win7 den upgrade win8 var dvd ye yazili. Ama ben onu eski makinede win10 a update etmistim. Win10 da hardware e gore kayit oluyo bildigim kadariyla. Simdi ben o win8 i bu makineye kursam orjinal diil hatasi verir mi acaba. Ya da kurup ustune win10 upgrade alabilir miyim sfscsd ben yeni aldığım laptopa kurmuştum aynı şekilde aldığım win8'i.laptopta sorun çıktı, yenisini yolladılar.windows kurarken keyi kabul etmedi baika pc'de kullanılıyor diye.microsoft telefon numarası var, orayı arayıp telefonda yapmıştım lisansı. eski laptop'da da win7 duruyordu, win8'i kurmamıştım ona.win7'den win10'a geçirdim şimdi. Neyse ararim olmazsa microsoftu ya da rawendordan alirim bi key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 olmazsa win7'yi kur, ondan geç win10'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 win7 de okulun bilgi isleminden aldigim win7, aktivasyon icin okula gidip aga baglamam gerekiyo hshcbd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bi de simdi asil sorun eski hdd deki verileri nasil alicam pff. kutu mu almak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Geldi la pc. Kullanayim detaylari yazarim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar