fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ne anlama geliyor bu ? Hangi çeşit animelere bu ad veriliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 OVA veya OAV aynı anlama geliyor Orginal Video Animation yani tv de yayınlanmayan dvd veya vcd olarak piyasaya sürülen animelerdir. (genellikle eklenti bölümleri (X-Tv gibi) veya farklı açıdan yaklaşım (vision of escaflowne gibi) olurlar. Çizimleri normal tv serilerine göre daha detaylıdır. Gelleklikle animeyi tamamlayıcı olurlar. Yani bir animeyi izliyorsan ovasınıda izlemekte yarar var.[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 nerden buluruz. ondan da kısaca bahsetsek :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 En kolayı indirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Dynun, 25 Ocak 2005 17:42 tarihinde demiş ki: nerden buluruz. ondan da kısaca bahsetsek :) çok alakalı değilim anime olayı ile, ama birçok link gördüm torrent sitelerinde torrent sitelerinde bulabilirsin yani:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 indirmek daha kolayh tavsiye ederim[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FrozenWolf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Eğer mirc kullanıyorsan zaten yayınlayan grup yapacaktır Torrentte zaten içinde oluyorlar eyer aralarında çıkma zamanı çok yoksa yani ovalar genellikle orjinal seriyi nerde buluyorsan orada oluyorlar :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar